Κούβα: Απαγορεύτηκαν τα αρώματα «Ερνέστο» και «Ούγκο»

Κούβα: Απαγορεύτηκαν τα αρώματα «Ερνέστο» και «Ούγκο» Facebook Twitter
8

Η κυβέρνηση της Κούβας απαγόρευσε την κυκλοφορία δύο αρωμάτων που φέρουν την ονομασία «Ερνέστο» και «Ούγκο», καταγγέλλοντας την ανεύθυνη συμπεριφορά της δημόσιας επιχείρησης που τα παρουσίασε ενώ υποσχέθηκε να τιμωρήσει τους υπεύθυνους. Η κυβέρνηση διαπίστωσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι «ήταν ψευδές το γεγονός ότι συγγενείς του «Τσε» και του Τσάβεζ είχαν εγκρίνει την χρήση των ονομάτων τους, όπως είχε αναφέρει ένας υπάλληλος» της δημόσιας αυτής επιχείρησης σε ξένα μέσα ενημέρωσης.

 «Για αυτό το σοβαρό λάθος, τα πειθαρχικά μέτρα που επιβάλλονται θα ληφθούν…πρωτοβουλίες αυτού του είδους δεν θα γίνουν ποτέ ανεκτές από τους πολίτες μας ούτε από την επαναστατική κυβέρνησή» εξήγησε σε μια ανακοίνωση, που δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα Granma, το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρόεδρο Ραούλ Κάστρο.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, την ιδέα για την κυκλοφορία των δυο αρωμάτων είχε ο όμιλος Labiofam που παρουσίασε το σχέδιο του με αφορμή ένα συνέδριο που διεξήχθη αυτήν την εβδομάδα στην Αβάνα.

Για τον όμιλο τα δύο αυτά αρώματα θα ήταν απλώς ένας φόρος τιμής στον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα και στον Ούγκο Τσάβες Φρίας.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM