Σήμερα ο γάμος της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Σήμερα ο γάμος της Ζωής Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
4

Σήμερα στις 7 το απόγευμα, η βουλευτής του ΣΥΖΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου θα παντρευτεί τον σύντροφό της Απόστολο Μαντή, μετά από σχέση ετών. Το μυστήριο θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού. 

Οι φίλοι τους Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας θα είναι οι κουμπάροι του ζευγαριού, η σχέση του οποίου ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια. Στην γαμήλια πρόσκληση αναφέρεται πως η επιλογή των Λουτρών Αιδηψού για τον γάμο δεν είναι τυχαία: Από εκεί κατάγεται ο γαμπρός (αλλά και η μητέρα της νύφης Λίνα Αλεξίου) και εκεί γνωρίστηκε το ζευγάρι πριν από μια δεκαετία. 

Ο μέλλων σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου εργάστηκε ως ναυτικός στην ποντοπόρο ναυτιλία. 

Στην εκκλησία αναμένεται να παραβρεθούν, εκτός των άλλων, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πιθανότατα και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο Club Riviera.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Ελλάδα / Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στα χιόνια από κυνηγούς, λίγα χιλιόμετρα από εκεί που είχε βρεθεί και το εξάρτημα του ΙΧ που ταίριαζε στο μοντέλο του οχήματος του 45χρονου
THE LIFO TEAM