Επεισοδιακή η παρουσία Βενιζέλου στη Λάρισα

Επεισοδιακή η παρουσία Βενιζέλου στη Λάρισα Facebook Twitter
3

 

Επεισοδιακή η παρουσία Βενιζέλου στη Λάρισα Facebook Twitter

Επεισοδιακή ήταν η προσπάθεια του Ευάγγελου Βενιζέλου να παραχωρήσει στη Λάρισα διακαναλική συνέντευξη σε όλα τα περιφερειακά ΜΜΕ, κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Επί της «υποδοχής» ήταν απολυμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες oι οποίοι αποδοκίμασαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, οι αστυνομικοί έσπρωξαν τους συγκεντρωμένους με σκοπό να τους απομακρύνουν, κάτι που προκάλεσε ένταση και έντονες αποδοκιμασίες ενώ χρειάστηκε να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Τελικά εκπρόσωποι των σχολικών φυλάκων συνάντησαν τον κ. Βενιζέλο, κάτι που δεν έγινε και με τους εκπαιδευτικούς, αφού, κατά τον κ. Σαχινίδη, ζήτησαν να γίνει η συνάντηση παρουσία τηλεοπτικών μέσων.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΒΕΣΙ

Πολιτική / Μαρινάκης για Κοβέσι: «Όποιος την ακούσει καταλαβαίνει ότι τα περί συγκάλυψης είναι παραμύθια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο αφορά την ποινική ευθύνη υπουργών, λέγοντας ότι «όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να αλλάξει»
LIFO NEWSROOM