11,5 χρόνια φυλακή σε ψυχιατρείο στον Ολλανδό ανιματέρ

11,5 χρόνια φυλακή σε ψυχιατρείο στον Ολλανδό ανιματέρ Facebook Twitter
23

Σε 11,5 χρόνια φυλακή στο ψυχιατρείο καταδικάστηκε ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ, ο οποίος στις 14 Μαΐου 2013 μαχαίρωσε 20 φορές 11χρονο Ρώσο τουρίστα ο οποίος έμενε στο ξενοδοχείο όπου δούλευε ο Ολλανδός, στην Κρήτη.

Η ποινή από το Μεικτό Δικαστήριο Νεάπολης ήταν 11,5 χρόνια εγκλεισμό σε ψυχιατρικό κατάστημα, 10 έτη κάθειρξη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και 1,5 χρόνο για οπλοκατοχή, οπλοχρησία και κλοπή.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκαλύφθηκε, ο 20χρονος Ολλανδός μαχαίρωσε 20 φορές και πέταξε σε ένα οικόπεδο τον 11χρονο, από τον οποίο είχε κλέψει νωρίτερα τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Ο 11χρονος ήταν παρών στη δίκη, καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ελλάδα
23

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πειραιάς: Στο νοσοκομείο 17χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Πλαστή ταυτότητα και συλλήψεις σε καφετέρια

Ελλάδα / Πειραιάς: Στο νοσοκομείο 17χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Πλαστή ταυτότητα και συλλήψεις σε καφετέρια

Κατά την έρευνα προέκυψε ότι ο 17χρονος είχε χρησιμοποιήσει πλαστή αστυνομική ταυτότητα προκειμένου να εισέλθει στο κατάστημα και να παραγγείλει ποτά
LIFO NEWSROOM