Υποπτος για συμμετοχή σε εκπόρνευση ανηλίκων ο σύζυγος της Μουσολίνι

Υποπτος για συμμετοχή σε εκπόρνευση ανηλίκων ο σύζυγος της Μουσολίνι Facebook Twitter
2

 

Υποπτος για συμμετοχή σε κύκλωμα εκπόρνευσης ανηλίκων είναι ο σύζυγος της γερουσιαστού Αλεσάνδρα Μουσολίνι, Μάουρο Φλοριάνι.



Σε βάρος του διατάχθηκε έρευνα καθώς στο κινητό του βρέθηκαν, σύμφωνα με την Il Messaggero, αντίγραφα απεσταλμένων μηνυμάτων σε ανήλικες που εκδίδονται σε συνοικία της Ρώμης.



Ο Φλοριάνι που είναι πρώην μέλος της οικονομικής αστυνομίας, παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα και υποστήριξε ότι είναι αθώος. Στο κύκλωμα εμπλέκονται τουλάχιστον 20 άτομα που η αστυνομία εντόπισε μετά από έρευνα σε διαμέρισμα όπου εκδίδονταν δύο ανήλικες 14 και 15 ετών.


Η Αλεσάντρα Μουσολίνι είναι εγγονή του Μπενίτο Μουσολίνι και κινείται στο χώρο της ιταλικής ακροδεξιάς.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

Διεθνή / «Καλή και παραγωγική» συνομιλία Τραμπ–Πούτιν λίγο πριν τη συνάντηση με Ζελένσκι

Σε ανάρτησή του, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε: «Μόλις είχα μια καλή και πολύ παραγωγική τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο Πούτιν πριν από τη συνάντησή μου, σήμερα στις 13:00, με τον πρόεδρο Ζελένσκι της Ουκρανίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια