Αύξηση του κατώτατου μισθού ανακοινώνει ο Ομπάμα

Αύξηση του κατώτατου μισθού ανακοινώνει ο Ομπάμα Facebook Twitter
2

Την αύξηση του κατώτατου μισθού αναμένεται να ανακοινώσει ο Μπάρακ Ομπάμα στην ομιλία του για την Κατάσταση του Έθνους, το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ομπάμα θα ανακοινώσει την έκδοση εκτελεστικής εντολής με την οποία θα αυξάνεται το κατώτατο ωρομίσθιο για τους συμβασιούχους του ομοσπονδιακού κράτους που συνάπτουν νέες συμβάσεις.

Θα καλέσει δηλαδή το Κογκρέσο να εγκρίνει ομοσπονδιακό κατώτατο μισθό 10,10 δολάρια για όλους τους εργαζόμενους από 7,25 δολάρια που είναι σήμερα. Επίσης θα συνδέεται στο εξής η ωρομίσθια αποζημίωση με τον πληθωρισμό.

Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, η αύξηση αυτή, εκτός του ότι θα βοηθήσει τους εργαζόμενους, θα ενισχύσει και την καταναλωτική εμπιστοσύνη, αυξάνοντας την παραγωγικότητα στο σύνολο της.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Απαπαπαπα, Σοβιετία... Ακούς εκεί να υπάρχει κατώτατος μισθός -και μάλιστα να αυξάνεται κιόλας... Σε λίγο θα μας πουν ότι πληρώνουν και υπερωρίες...Μα καλά κι αυτός ο Μπάμας, δεν ρώτησε κανέναν δικό μας πασοκονεοδημοκρατοφιλελευθεροϋπεύθυνο να του ξηγήσει πως μόνον διά της εκμηδενίσεως των χαμηλών μισθών επέρχεται η Ανάπτυξις;