5χρονο αγοράκι και η γιαγιά του κινδύνεψαν από φωτιά που προκλήθηκε από κεριά

5χρονο αγοράκι και η γιαγιά του κινδύνεψαν από φωτιά που προκλήθηκε από κεριά Facebook Twitter
5

Ένα πεντάχρονο αγοράκι κινδύνευσε σήμερα τα ξημερώματα από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι όπου ζει με την οικογένειά του στην περιοχή Κορδελιό της Θεσσαλονίκης. Μεταφέρθηκε μαζί με τη γιαγιά του στο νοσοκομείο για εξετάσεις και παραμένει εκεί για προληπτικούς λόγους. Στο σπίτι σημειώθηκαν μεγάλες ζημιές. Φαίνεται πως η φωτιά προήλθε από κεριά τα οποία η οικογένεια χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί. Σύμφωνα με τους γείτονες η οικογένεια είναι πολύ φτωχή και ζει χωρίς ρεύμα για πολλούς μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ το ηλεκτρικό ρεύμα στην οικογένεια, που διαμένει στην περιοχή είχε κοπεί εδώ και επτά μήνες. Η διακοπή του ρεύματος έγινε μετά από αίτηση του ιδιοκτήτη, καθώς η οικογένεια δεν πλήρωνε το ενοίκιο. Ο πατέρας του 5χρονου αγοριού επιτέθηκε με μαχαίρι, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες στον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ο άνδρας κινητοποιήθηκε. Οι δύο άνδρες προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, χωρίς όμως να υποβληθούν μηνύσεις. Σε βάρος του πατέρα σχηματίζεται πάντως δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM
ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν θά 'θελα να ήμουν στη θέση αυτού του πατέρα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ήττα για έναν πατέρα απ' το να μη μπορεί να φροντίσει τα παιδιά του. Πολύ κρίμα που η χώρα μας έχει φτάσει σ' αυτή τη κατάσταση και το χειρότερο είναι ότι ήμαστε χωρισμένοι σε συντεχνίες, έτοιμες να κατασπαράξει η μια την άλλη, με παντελή έλλειψη αλληλεγγύης.Κανείς δεν κάνει πίσω σε τίποτα από τα "κεκτημένα" του ακόμα κι αν πατάει σε πτώματα, και όλοι μαζί πέφτουμε στο γκρεμό...
Για τα παιδιά υπάρχει πάντως μεγαλύτερη ήττα από τον πατέρα που δεν μπορεί να τα φροντίσει. Ο πατέρας που όχι μόνο δεν μπορεί να τα φροντίσει αλλά ταυτόχρονα επιχειρεί να μαχαιρώσει ανθρώπους που δεν του φταίνε (οι οποίοι ενδέχεται να μαστίζονται και αυτοί από οικονομικά προβλήματα - και δεν τους περισσεύει όχι μόνο να φιλοξενούν δωρεάν την οικογένεια του συγκεκριμένου πατέρα αλλά να του πληρώνουν και το ηλεκτρικό!)
Συμφωνώ με όσα λες, σίγουρα τα παιδιά είναι τα μεγαλύτερα θύματα. Και ο ιδιοκτήτης έχει τα δίκια του. Απλά μίλησα για τον πατέρα γιατί είμαι κι εγώ πατέρας και ενστικτωδώς ταυτίζεσαι με το όμοιο. Αν είχα διαμέρισμα που νοικιάζω μπορεί να έλεγα για τον ιδιοκτήτη, το άσχημο αυτό ακριβώς είναι: όλοι έχουν τα δίκια τους και όλοι υποφέρουν ο καθένας για τους δικούς του λόγους, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις έναν σαν τον αποκλειστικό φταίχτη.
Καλά και ο ιδιοκτήτης πιθανότατα πατέρας είναι. Τίποτα δεν δικαιολογεί την επίθεση με μαχαίρι στον ιδιοκτήτη (του οποίου μάλιστα ο συγκεκριμένος του έκαψε και το σπίτι). Τώρα που είδα το βίντεο ο πατέρας δεν μου φαίνεται πως στέκει καθόλου καλά στα μυαλά του. Τα μεγαλύτερα θύματα είναι σίγουρα τα παιδιά τα οποία προφανώς ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να μεγαλώσει.