Ραντεβού στα Τέμπη δίνουν πάλι οι αγρότες

Ραντεβού στα Τέμπη δίνουν πάλι οι αγρότες Facebook Twitter
3

Συγκέντρωση στα Τέμπη στις 10 Νοεμβρίου αποφάσισαν οι κτηνοτρόφοι της χώρας, διαμαρτυρόμενοι για σειρά ζητημάτων, σχετικά με το φορολογικό καθεστώς.

Μάλιστα, δεν αποκλείουν να προχωρήσουν στο κλείσιμο του δρόμου και να κόψουν και πάλι τη χώρα στα δυο.

Οι κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για τις «κακές» πληρωμές που λαμβάνουν, για το θέμα των βοσκοτόπων, ενώ υποστηρίζουν ότι το ποσό που έλαβαν ορισμένοι ως επιστροφή φόρου για το πετρέλαιο, καταγράφεται συρρικνωμένο ως 35%.

Ζητούν, μεταξύ άλλων, συνάντηση με τους επικεφαλής των πολιτικών κομμάτων, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τα προβλήματα του κλάδου.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Καλώς τα παιδιά τα δικά μας. Καιρός ήτανε! Τελειώσανε οι δουλειές οπότε κάτι έπρεπε να κάνουν. Να μείνουν στο σπίτι δεν υπάρχει περίπτωση (μαις και οι γυναίκες τους θα τους διώξουν κακην-κακώς) οπότε τι μένει?Μα φυσικά να κλείσουμε τα Τέμπη (για αρχή) και τον ΠΡομαχώνα (για την συνέχεια).