Αποκαλύφθηκε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στο Αμερικανικό πολεμικό ναυτικό

Αποκαλύφθηκε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στο Αμερικανικό πολεμικό ναυτικό Facebook Twitter
4

Ο Πλοίαρχος του Αμερικανικού πολεμικού ναυτικού Michael Misiewicz συνελήφθη με την κατηγορία της διαφθοράς καθώς φαίνεται να δεχόταν χρήματα, ιερόδουλες και πληρωμένα ταξίδια για τον ίδιο και την οικογένειά του από τον CEO της στρατιωτικής βιομηχανίας Glenn Defense Marine. Ως αντάλλαγμα ο Misiewicz κατεύθυνε πλοία του Αμερικανικού ναυτικού σε συγκεκριμένα λιμάνια, όπου η εταιρεία Glenn υπερχρέωνε το Ναυτικό για συνήθης υπηρεσίας συντήρησης. Μόνο για ένα αεροπλανοφόρο, η συντήρηση έφτασε τα 2,7 εκατ. δολάρια, ποσό διπλάσιο της συνήθους τιμής που χρεώνουν άλλα λιμάνια.

Ο έτερος αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού John Bertrand Beliveau, ο οποίος μάλιστα υπηρετεί στην υπηρεσία εγκληματολογικών ερευνών, ενημέρωνε τον CEO της εταιρείας για ενδεχόμενες έρευνες του ναυτικού. Πληρωνόταν και αυτός με ταξίδια, ιερόδουλες και μεγάλα χρηματικά ποσά.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Φέρεται να έδωσε εντολή για σχέδιο εισβολής στη Γροιλανδία

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Φέρεται να έδωσε εντολή για σχέδιο εισβολής στη Γροιλανδία

Ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να έχει ζητήσει από τους διοικητές των ειδικών δυνάμεων να εκπονήσουν σχέδιο εισβολής, παρά τις αντιδράσεις κορυφαίων στρατιωτικών και τις ανησυχίες για τη συνοχή του ΝΑΤΟ
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Kαλούν τους πολίτες τους να φύγουν άμεσα από τη Βενεζουέλα λόγω επικίνδυνων ένοπλων ομάδων

Διεθνή / ΗΠΑ: Kαλούν τους πολίτες τους να φύγουν άμεσα από τη Βενεζουέλα λόγω επικίνδυνων ένοπλων ομάδων

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι ένοπλες ομάδες φέρεται να στήνουν οδοφράγματα και να ελέγχουν οχήματα προκειμένου να εντοπίσουν Αμερικανούς
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Εγώ δεν το πιστεύω, αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα της διαφθοράς. Άντε να δούμε πόσοι ελέφαντες μπορούν να κρυφτούν πίσω απο το ποντικάκι που λέγεται Ελλάδα.