Οριακό προβάδισμα της Ν.Δ.

Οριακό προβάδισμα της Ν.Δ. Facebook Twitter
2

Μικρό προβάδισμα της Ν.Δ. στην πρόθεση ψήφου και τη Χ.Α. στην Τρίτη θέση, δείχνει δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του Alpha.

Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση που έγινε από 1-7 Οκτωβρίου, η Ν.Δ. λαμβάνει 22,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,5%, η Χ.Α. 7,1%, το ΠΑΣΟΚ 5,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,2%, το ΚΚΕ 4,9% και τέλος η ΔΗΜΑΡ 4,6%.

 

Οριακό προβάδισμα της Ν.Δ. Facebook Twitter

Στην ερώτηση «με τις απόψεις ποιου πολιτικού αρχηγού συμφωνείτε περισσότερο», το 25% απαντά «με κανένα», το 24,9% συμφωνεί με τις απόψεις του κ. Σαμαρά, το 22,5% συμφωνεί με τον κ. Τσίπρα, το 7% με τον κ. Κουβέλη, το 5,2% με τον κ. Καμμένο, το 4,4% με τον κ. Βενιζέλο, το 3,1% με τον κ. Μιχαλολιάκο και το 3% με τον κ. Κουτσούμπα.

Στην ερώτηση, «αν είχε  κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ», πώς θα ήταν σήμερα τα πράγματα», το 39,1% εκτιμά ότι θα ήταν χειρότερα, το 32,3% απαντά «περίπου ίδια» και το 20,1% πιστεύει ότι θα ήταν καλύτερη η κατάσταση στη χώρα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM