«Καίει» τον Άκη η λογίστρια του

«Καίει» τον Άκη η λογίστρια του Facebook Twitter
2

Αποκαλυπτική ήταν η λογίστρια του Άκη Τσοχατζόπουλου στην απολογία της σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

«Το μοναδικό μου σφάλμα ήταν ότι συγκάλυψα έναν άνθρωπο. Δεν περίμενα όμως ποτέ ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, τον οποίο έβλεπα με δέος και ο Νίκος Ζήγρας κατείχαν παράνομο χρήμα», ανέφερε για τον πρώην υπουργό Άμυνας του ΠΑΣΟΚ.

Χαρακτηριστικό είναι ένα τμήμα της απολογίας της:

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ: Από τότε αρχίζουν τα σφάλματα μου, τα χοντρά. Έψαχναν να βρουν έναν κάτοικο του εξωτερικού για να καλυφθεί το θέμα του πραγματικού ιδιοκτήτη.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αναλαμβάνετε εσείς το τίμημα, αλλά δεν κάνατε τίποτα σε ανύποπτο χρόνο. Τι σας απέτρεψε;

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ: Το δέος που είχα γι' αυτό τον άνθρωπο που ήταν παντοδύναμος. Εξάλλου, κι εγώ συνέχισα το παράνομο. Σύστησα έναν δικό μου άνθρωπο από το εξωτερικό ως ιδιοκτήτη εμπλέκοντας στην υπόθεση τον κουμπάρο μου Νίκο Γεωργουλάκη, ο οποίος μου είχε ατέλειωτη εμπιστοσύνη. Σε καμία περίπτωση πάντως ακόμα κι αν πήγαινε το μυαλό μου ότι πίσω από τις offshore εταιρείες ήταν ο Α. Τσοχατζόπουλος, δεν μου περνούσε η ιδέα ότι τα λεφτά αυτά ήταν από παράνομη προέλευση.

«Εγώ σε κάποια φάση είχα πελάτες μου 11 υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και πολλούς μεγαλοδημοσιογράφους. Τον Άκη Τσοχατζόπουλο τον έβλεπα με δέος», είπε επίσης μεταξύ άλλων,  η λογίστρια του πρώην υπουργού για να συμπληρώσει ότι ο Νίκος Ζήγρας, εξάδερφος του Άκη Τσοχατζόπουλου και σήμερα συγκατηγορούμενος του, ήταν εκείνος που της έφερε στο λογιστικό γραφείο της τις εταιρείες Nobilis Torcaso και Bluebell.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Σε καμία περίπτωση πάντως ακόμα κι αν πήγαινε το μυαλό μου ότι πίσω από τις offshore εταιρείες ήταν ο Α. Τσοχατζόπουλος, δεν μου περνούσε η ιδέα ότι τα λεφτά αυτά ήταν από παράνομη προέλευση. Πηγή: www.lifo.grΤέτοιες απολογίες πρέπει να γίνονται στο ¨Δελφινάριο¨ και όχι στις αίθουσες δικαστηρίου.
Φτάνει μ' αυτή τη φάρσα. Δώσε Προβόπουλε στη δημοσιότητα όλες τις κινήσεις λογαριασμών από και προς τις εταιρείες αυτού και των συνεργατών του, οφσόρ και μη, ή διαφορετικά θα τον δικάσει ο Μιχαλολιάκος αλά Τσαουσέσκου και θα γ**** και όλους εμάς.