Βούλγαρος ράπερ διώκεται για βλασφημία

Βούλγαρος ράπερ διώκεται για βλασφημία Facebook Twitter
1

Ένας Βούλγαρος ράπερ διώκεται για προσβολή συμβόλων του κράτους. Aν ο τραγουδιστής βρεθεί ένοχος θα αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο φυλάκισης μέχρι και δύο χρόνια, γράφει το BBC.

Ο Misho Shamara (Big Sha) ήταν μέλος της δημοφιλούς underground μπάντας Gumeni Glavi κατά τη δεκαετία του 1990 και εξακολουθεί να είναι ένας δημοφιλής μουσικός.

Το γραφείο του εισαγγελέα στη Σόφια επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία εναντίον του ράπερ μετά από καταγγελία από το Συμβούλιο των Ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (SEM), το οποίο εποπτεύει τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του SEM o Misho Shamara μετέτρεψε τη σημαία της Βουλγαρίας σε «μία γελοιογραφία» επειδή σε στίχους του συνέδεσε «τη λευκή γραμμή με κοκαΐνη και το κόκκινο με τον έμμηνο κύκλο» της γυναίκας. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

WALL STREET JOURNAL ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Wall Street Journal: Ο πόλεμος στο Ιράν δίνει στους αντιπάλους των ΗΠΑ «μια ματιά σε πραγματικό χρόνο» για τον αμερικανικό στρατό

Κίνα, Ρωσία και Βόρεια Κορέα έχουν μια σπάνια ευκαιρία να μάθουν για τις δυνατότητες και τους περιορισμούς του αμερικανικού στρατού
THE LIFO TEAM
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ

Διεθνή / Ουγγαρία: Αντιδράσεις για τον διορισμό του κουνιάδου του Μαγιάρ ως υπουργού Δικαιοσύνης

Ο νέος πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Πέτερ Μαγιάρ, υπερασπίστηκε την απόφασή του να διορίσει τον κουνιάδο του στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, απαντώντας στις επικρίσεις για σύγκρουση συμφερόντων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια