Σήμερα η προκήρυξη για τις προσλήψεις στη ΝΕΡΙΤ

Σήμερα η προκήρυξη για τις προσλήψεις στη ΝΕΡΙΤ Facebook Twitter
3

 Σήμερα ξεκινά η διαδικασία προσλήψεων για τη  στελέχωση της Δημόσιας Τηλεόρασης.  Σε πρώτη φάση θα προσληφθούν 589 άτομα από όλες τις ειδικότητες μέχρι να γίνει δυνατόν η ΔΤ να εκπέμψει από τις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής, οπότε και σύμφωνα με τον κ. Καψή θα υπάρξουν και άλλες προσλήψεις ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός των 2 χιλιάδων εργαζομένων που θα στελεχώσουν τη ΝΕΡΙΤ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους από την Δευτέρα το απόγευμα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών.

Σε ανακοίνωση της, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ από την Ολομέλεια της Βουλής, η ΠΟΣΠΕΡΤ ζητά να γίνει δημοψήφισμα επί του νομοσχεδίου και σημειώνει σε κάποιο σημείο της ανακοίνωσης:

 «Οι εργαζόμενοι της ΝΕΡΙΤ, που δεν θα ξεπερνούν τους 1000, θα απασχολούνται με συνθήκες μαύρης και επισφαλούς εργασίας, το πρόγραμμα που θα εκπέμπεται, θα είναι ελλιπές, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις προβλέψεις του Συντάγματος για πολιτισμό, ενημέρωση, ψυχαγωγία και αναμένεται πολύ κατώτερο των απαιτήσεων μιας πραγματικά δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ενώ θα είναι δε Αθηνοκεντρικό, ενάντια σε κάθε πολιτισμική και επιμορφωτική ανάπτυξη του λαού που ζει στην περιφέρεια και ανήκει στην ελληνική διασπορά. Σε κάθε περίπτωση δε θα γίνουμε Ιφιγένεια για να σαλπάρει η γαλέρα των ελαστικών εργασιακών σχέσεων από πειρατές των νόμων και του Συντάγματος».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης (1938-2026): «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος που απεβίωσε σήμερα αφηγήθηκε την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΝΤΑΡΙΛ ΧΑΝΑ ΚΑΡΟΛΙΝ ΜΠΕΣΕΤ

TV & Media / «Love Story»: Η Ντάριλ Χάνα κατακεραυνώνει τη νέα σειρά για τον JFK Jr και την Κάρολιν Μπεσέτ

Η ηθοποιός, που ήταν σε σχέση με τον Κένεντι, αναφέρει ακόμη ότι μετά την προβολή της σειράς έχει δεχθεί «εχθρικά και ακόμη και απειλητικά» μηνύματα σε άρθρο της στους New York Times
THE LIFO TEAM
Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

TV & Media / Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

Ο δημιουργός του Heated Rivalry ετοιμάζει για το Netflix μια νέα σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο, δίνοντας queer τόνο σε μια μορφή που στην Ελλάδα εξακολουθεί να προκαλεί αμηχανία όταν βγαίνει έξω από τον εθνικό μύθο.
THE LIFO TEAM