ΣΥΡΙΖΑ: «Μάχη ζωής ή θανάτου η ανατροπή της κυβέρνησης»

ΣΥΡΙΖΑ: «Μάχη ζωής ή θανάτου η ανατροπή της κυβέρνησης» Facebook Twitter
5

Μάχη ζωής ή θανάτου συνιστά για την κοινωνία η ανατροπή της κυβέρνησης, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση με αφορμή τις τελικές διαπραγματεύσεις «δεν έχει καμία νομιμοποίηση να υποθηκεύσει το μέλλον των επόμενων γενιών». Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «οι επιπτώσεις και αυτού του μνημονιακού πακέτου θα είναι τραγικές για την οικονομία και την κοινωνία, με αύξηση της ανεργίας, λουκέτα στις επιχειρήσεις, νέο σπιράλ λιτότητας και ύφεσης».

«Το αποτυχημένο θέατρο των τριών συναρχηγών οδηγεί τελικά σε αυτό που εξ αρχής είχαν δεσμευτεί στην τρόικα και αποκρύψει από τον ελληνικό λαό, στην πιο ακραία και σκληρή εφαρμογή του μνημονίου, στη λεηλασία των εισοδημάτων των εργαζομένων και στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου στους δανειστές», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Φαντάζομαι την κοινωνία την εκφράζει εξ' ορισμού ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι; Τι καθόμαστε και κάνουμε εκλογές κτλ, αφού σε κανά τρίμηνο ο Τσίπρας θα καλεί σε ανατροπή της κυβέρνησης; Τώρα να δω τι θα κάνει αν παρ' ελπίδα την πατήσει και τον ψηφίσει η κοινωνία (την οποία βέβαια εκφράζει αλλά περιέργως μέχρι στιγμής δεν τον ψήφισε...)
Ρε Τσιπρα αγορι, τα ειπαμε και στις εκλογες: Πες μας που θα βρεις τα λεφτα να σε ψηφισουμε! Δεν αρεσει σε κανεναν η καταντια μας αλλα υπερχει αλλη αξιοπιστη προταση? Αν η εναλλακτικη μου εισαι εσυ και ο Καμμενος, συγγνωμη αλλα δεν ειμαι φιλος!Ξαναλεω: Ας μας πει Ενας του ΣΥΡΙΖΑ που θα βρει τα χρηματα ωστε η χωρα να μη γινει, με τη μια Αλβανια και γινομαι αμεσως οπαδος!
Δίκτυα επηρρεασμού των social media.. Έγινε γνωστό ότι επί Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου, στον τομέα επηρρεασμού της κοινής γνώμης μέσω των κοινωνικών δικτύων δούλευαν σχεδόν 100 άτομα...Τώρα καταλαβαίνετε γιατί με το που δημοσιεύεται ένα άρθρο που διαφωνεί με την εφαρμοζώμενη βαρβαρότητα εμφανίζονται 4-5 αρνητικά και συκοφαντικά σχόλια που είναι παντελώς άσχετα με το θέμα του άρθρου...
Η ανακοινωση δεν ειναι σκληρη, ειναι απλα εναντια σε καθε εννοια δημοκρατικοτητας. Η κυβερνηση, ειτε αρεσει στην Κουμουνδουρου ειτε οχι, εχει εκλεγει δημοκρατικα απο την πλειοψηφια του ελληνικου λαου, τελος. Αυτη ειναι η νομιμοποιηση της. Και ετσι ειναι εκπροσωπος της κοινωνιας. Και οχι ο Συριζα.Επισης, με το να θετεις το θεμα ετσι, νομιμοποιεις αμεσα την οποιαδηποτε μορφη αντιδρασης, ακομα και της βιας (αφου ειναι θεμα ζωης και θανατου). Ως συνηθως βεβαια, καμμια εναλλακτικη προταση, τιποτα. Αερολογια εκ του ασφαλους.