Χαμός στη Βουλή με το πόρισμα της λίστας Λαγκάρντ

Χαμός στη Βουλή με το πόρισμα της λίστας Λαγκάρντ Facebook Twitter
2

Μέσα σε αντιδράσεις των μελών του ΣΥΡΙΖΑ κατατέθηκε με απόφαση της πλειοψηφίας των μελών της Προανακριτικής, το πόρισμα για τη λίστα Λαγκάρντ. Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης βγήκαν στο διάδρομο του κοινοβουλίου και ζήτησαν να ματαιωθεί η σύζήτηση αφού το πόρισμα δεν τους είχε δοθεί.

«Ούτε η χούντα δεν τα έκανε αυτά», φώναζε στους διαδρόμους η Ζωή Κωνσταντοπούλου που όταν συνάντησε υπάλληλο της Βουλής να μεταφέρει το πόρισμα ζήτησε επιτακτικά να της το δώσει.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος της είπε «είσαι νούμερο, τώρα απειλείς και τους υπαλλήλους της Βουλής;».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Γιατί όλοι την λένε νούμερο; είναι η πολιτικώς ορθή βρισιά του κοινοβουλίου;Επίσης για να είναι λάθος κάτι πρέπει να συσχετιστεί με τη χούντα και με φωνές; Η επιχειρηματολογία δεν έχει καμία αξία πλέον;Οι λαμογιές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο συγκεκριμένο θέμα πάντως απλά δείχνουν το αξιολύπητο επίπεδο του ελληνικού πολιτικού κόσμου και επιβεβαιώνουν (όχι ότι υπήρχε καμία ανάγκη- όλοι το ξέραμε) την ανικανότητά τους ακόμα και να προσποιηθούν ότι προσπαθούν να αλλάξουν κάτι.