«Παρουσιάστε!»: Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 με τον Γιάννη Μπέζο και τον Μανώλη Μαυροματάκη

«Παρουσιάστε!»: Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 με τον Γιάννη Μπέζο και τον Μανώλη Μαυροματάκη Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

 

Η νέα τηλεοπτική σεζόν, μπορεί να ξεκινά μέσα σε μία αρκετά δύσκολη περίοδο, ωστόσο, φαίνεται πως θα μας προσφέρει μία γερή δόση κωμωδίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ζωή μέσα σε ένα ελληνικό στρατόπεδο γίνεται η πηγή γέλιου τα βράδια της Δευτέρας και της Τρίτης, χάρη σε μερικούς από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της μικρής οθόνης.

Στο «Παρουσιάστε!», η πλοκή διαδραματίζεται γύρω από δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή, με βασικούς πρωταγωνιστές δύο διοικητές στη μέση μιας «μάχης» για τη θέση του Ταξίαρχου. Ο Γούλας και ο Σκορδάς, είναι ορκισμένοι εχθροί και μέσα από τις πολλές διαμάχες τους, δημιουργούν μία νέα κωμωδία που θα κερδίσει τις καρδιές του κοινού.

 

Στη σειρά, λοιπόν, βλέπουμε δύο γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς, τον Γιάννη Μπέζο στον ρόλο του Λευτέρη Γούλα, διοικητή του στρατοπέδου των καταδρομέων, ο οποίος θα προσπαθήσει να αποκλείσει τον «γείτονα» διοικητή, Θανάση Σκορδά ή αλλιώς Μανώλη Μαυροματάκη, απ' την κούρσα της διαδοχής στη θέση του ηγέτη της Ταξιαρχίας. Η κατάσταση όμως «ξεφεύγει», όταν τα δύο στρατόπεδα συγχωνεύονται προσωρινά και αναγκάζονται να «συγκατοικήσουν» μοιράζοντας αρμοδιότητες και δυσκολίες στον απερχόμενο Ταξίαρχο (Θοδωρής Κατσαφάδος).


Ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά την περσινή του επιτυχία «Πέτα τη Φριτέζα» που κράτησε δυο χρόνια. Επιπλέον, ο Μανώλης Μαυροματάκης επιστρέφει κι εκείνος στον ΑΝΤ1 μετά την εξίσου επιτυχημένη σειρά «ΤΑΜΑΜ». Από τη μικρή γεύση που έχουμε πάρει από τα trailer, φαίνεται πως η συγκεκριμένη σειρά έρχεται για να προσφέρει αρκετές ατάκες, αλλά και πηγαίο γέλιο, στο ήδη πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν.

«Παρουσιάστε!»: Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 με τον Γιάννη Μπέζο και τον Μανώλη Μαυροματάκη Facebook Twitter


Το «Παρουσιάστε!» κάνει πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα στις 21:00. Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.


Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος, Μιχάλης Βογιατζάκης
Ιδέα-Σενάριο: Μάκης Πιτταράς
Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Μανώλης Μαυροματάκης, Λένα Ουζουνίδου, Βαλέρια Κουρούπη, Βασιλική Τρουφάκου, Σταύρος Μαρκάλας, Ελεάνα Καυκαλά, Κυριάκος Σαλής, Βίκτωρας Πέτσας, Μάνος Καζαμίας, Ιωάννης Απέργης, Αλέξης Βιδαλάκης, Μάριος Δερβιτσιώτης, Γιώργος Ζυγούρης, Ηρακλής Κωστάκης, Θάλεια Σταματέλου.


Στον ρόλο του Ταξίαρχου ο Θοδωρής Κατσαφάδος.


#Parousiaste



TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM