Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ

Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter
4

1.

Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

2.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

3.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

4.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

5.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

6.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

7.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

8.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

9.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

10.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

11.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

Μην πετάτε το λίπος! Χρειάζεται στα εκρηκτικά!

12.

Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

13.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

14.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

Μην πετάτε φαγητό!

15.

Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

16.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

17.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

18.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

19.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

20.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

21.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

22.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

23.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

24.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

25.

Γεύση
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστουγεννιάτικος κορμός, μια γλυκιά ιστορία που συνεχίζεται στα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης

Γεύση / Χριστουγεννιάτικος κορμός, ένα σοκολατένιο έπος. Εδώ οι καλύτεροι

Ξεκίνησε ως ένα ρολό παντεσπάνι με αφράτη σοκολάτα γκανάς και ζάχαρη άχνη, σύμβολο της καλοτυχίας. Πλέον κάθε ζαχαροπλάστης κάνει μια δική του παραλλαγή, μετατρέποντάς το σε γλυκό έργο τέχνης.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
«Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης η εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού κρασιού, ο Άγγελος Ιατρίδης, εξηγεί ότι πήγε στο Αμύνταιο πριν από τριάντα χρόνια επειδή είδε ότι θα άντεχε στην κλιματική αλλαγή και μιλάει για τη μεγάλη ανάπτυξη του Κτήματος Άλφα από τα 4.000 στρέμματα στα 14.000.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Η εποχή του Ευχέλαιου της μεσογειακής διατροφής ή Τα μυστήρια της εποχής της ελιάς

Γεύση / Ελιές με χταπόδι: Στο Αιγαίο τις φτιάχνουν απλά, όπως τις μαντινάδες

Κολυμπάτες, ελίδια, κλαστάδες, σταφιδολιές, ψαρολιές, κουροπολιές, νερατζολιές: όπως και να την πεις, η ελιά παραμένει ένα μικρό σύμβολο του μεσογειακού πολιτισμού. Mε το χταπόδι πώς ταιριάζει;
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν δοκιμάζεις κάτι που είχες καιρό στο μυαλό σου, συχνά απογοητεύεσαι. Εκτός κι αν πρόκειται για ένα ζυγούρι με χυλοπίτες που θα μπορούσε να τρώει και αποκλεισμένος με χιονοθύελλα σε βουνό, και να μην τον νοιάζει.
ΡΕΜΙ
Gimjang αλά ελληνικά

Γεύση / Έτσι γίνεται το κίμτσι. Η κορεάτικη κοινότητα μάς έμαθε τα μυστικά

Tο περασμένο Σάββατο, η Πρεσβεία της Κορέας προσκάλεσε 30 Έλληνες και Ελληνίδες να συμμετάσχουν σε ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ αφιερωμένο στο κίμτσι, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο σε συνεργασία με την κορεάτικη κοινότητα της Ελλάδας.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

σχόλια

3 σχόλια
Έχοντας στο μυαλό μου την υστερία που υπάρχει με τους σπόρους στην Αμερική (στο τελωνείο είχα περάσει σχεδόν τα πάντα -τα ωμά προϊόντα και οι σπόροι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να περάσουν όμως) και τα συμφέροντα που παίζονται με τον έλεγχο της παραγωγής και διανομής σπόρων από εταιρίες όπως η Monsato, μου φαίνεται απίστευτο ότι η αφίσα #9 πράγματι υπήρξε!
Οι περισσότερες (αν εξαιρέσεις αυτές που προτρέπουν να μην τρων τα παιδιά για να τρων οι στρατιώτες) είναι δύσκολο να πιστέψεις πως προέρχονται απ' τη βασίλισσα του καπιταλισμού.