Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ

Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter
4

1.

Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

2.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

3.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

4.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

5.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

6.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

7.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

8.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

9.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

10.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

11.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

Μην πετάτε το λίπος! Χρειάζεται στα εκρηκτικά!

12.

Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

13.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

14.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

Μην πετάτε φαγητό!

15.

Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

16.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

17.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

18.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

19.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

20.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

21.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

22.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

23.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

24.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

25.

Γεύση
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης η εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού κρασιού, ο Άγγελος Ιατρίδης, εξηγεί ότι πήγε στο Αμύνταιο πριν από τριάντα χρόνια επειδή είδε ότι θα άντεχε στην κλιματική αλλαγή και μιλάει για τη μεγάλη ανάπτυξη του Κτήματος Άλφα από τα 4.000 στρέμματα στα 14.000.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Η εποχή του Ευχέλαιου της μεσογειακής διατροφής ή Τα μυστήρια της εποχής της ελιάς

Γεύση / Ελιές με χταπόδι: Στο Αιγαίο τις φτιάχνουν απλά, όπως τις μαντινάδες

Κολυμπάτες, ελίδια, κλαστάδες, σταφιδολιές, ψαρολιές, κουροπολιές, νερατζολιές: όπως και να την πεις, η ελιά παραμένει ένα μικρό σύμβολο του μεσογειακού πολιτισμού. Mε το χταπόδι πώς ταιριάζει;
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν δοκιμάζεις κάτι που είχες καιρό στο μυαλό σου, συχνά απογοητεύεσαι. Εκτός κι αν πρόκειται για ένα ζυγούρι με χυλοπίτες που θα μπορούσε να τρώει και αποκλεισμένος με χιονοθύελλα σε βουνό, και να μην τον νοιάζει.
ΡΕΜΙ
Gimjang αλά ελληνικά

Γεύση / Έτσι γίνεται το κίμτσι. Η κορεάτικη κοινότητα μάς έμαθε τα μυστικά

Tο περασμένο Σάββατο, η Πρεσβεία της Κορέας προσκάλεσε 30 Έλληνες και Ελληνίδες να συμμετάσχουν σε ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ αφιερωμένο στο κίμτσι, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο σε συνεργασία με την κορεάτικη κοινότητα της Ελλάδας.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Γεύση / Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Σε ένα αδιέξοδο δρομάκι στον Κολωνό βρίσκεται ένα εστιατόριο στημένο γύρω από τη φωτιά και τη μνήμη. Προσφέρει ένα μενού δεκαοκτώ πιάτων, πολύπλοκο, αλλά αυθεντικό. Δοκιμάστε το αρνί μαγειρεμένο σε νταβά, και θα καταλάβετε.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν τα γλυκά φτιάχνονται με αγάπη, δεν χαλάνε ποτέ, όπως το γαλακτομπούρεκο της γιαγιάς του, που γι' αυτόν είναι το καλύτερο. Ωστόσο, δεν σταματά να δοκιμάζει καινούργια - ποτέ δεν ξέρεις!
ΡΕΜΙ
4 νέοι φούρνοι και το top pastry που φτιάχνουν

Γεύση / Πόσους νέους φούρνους αντέχουμε; Σίγουρα και αυτούς τους 4

Χειροποίητα γλυκά και ψωμιά, και παραγωγή σε μικρή κλίμακα: οι φούρνοι νέας γενιάς επαναφέρουν την αυθεντικότητα και αναβαθμίζουν τη ζύμη σε μια καθημερινή αλλά πολύτιμη εμπειρία. Πήγαμε, δοκιμάσαμε και διαλέξαμε το αγαπημένο μας από τον κάθε ένα.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

σχόλια

3 σχόλια
Έχοντας στο μυαλό μου την υστερία που υπάρχει με τους σπόρους στην Αμερική (στο τελωνείο είχα περάσει σχεδόν τα πάντα -τα ωμά προϊόντα και οι σπόροι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να περάσουν όμως) και τα συμφέροντα που παίζονται με τον έλεγχο της παραγωγής και διανομής σπόρων από εταιρίες όπως η Monsato, μου φαίνεται απίστευτο ότι η αφίσα #9 πράγματι υπήρξε!
Οι περισσότερες (αν εξαιρέσεις αυτές που προτρέπουν να μην τρων τα παιδιά για να τρων οι στρατιώτες) είναι δύσκολο να πιστέψεις πως προέρχονται απ' τη βασίλισσα του καπιταλισμού.