Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ

Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter
4

1.

Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

2.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

3.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

4.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

5.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

6.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

7.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

8.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

9.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

10.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

11.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

Μην πετάτε το λίπος! Χρειάζεται στα εκρηκτικά!

12.

Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

13.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

14.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

Μην πετάτε φαγητό!

15.

Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

16.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

17.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

18.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

19.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

20.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

21.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

22.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

23.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

24.
Πόστερ προπαγάνδας του Θείου Σαμ Facebook Twitter

25.

Γεύση
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μυστήρια της κουζίνας του λιμανιού

Γεύση / Mε τα«δώρα» του λιμανιού θα μαγειρέψεις τα ωραιότερα φαγητά

Κάβουρες από τα βαθιά νερά, φλογάτες σκορπίνες, μαγιάτικα στον φούρνο και άλλα ψάρια που δεν φτάνουν στον πάγκο του ιχθυοπώλη. Η βόλτα στο λιμάνι είναι πηγή έμπνευσης για τους σπιτικούς μάγειρες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Γλυκιά Σύρος: Ζαχαροπλάστες, συνταγές και μνήμες από το παρελθόν της Ερμούπολης

Γεύση / Γλυκιά Σύρος: Παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία και συνταγές από την Ερμούπολη

Αμυγδαλωτά, χαλβαδόπιτες, νουγκατίνες, σφολιάτσες και πολλά ακόμη παραδοσιακά γλυκά, μαζί με μια ιστορία 200 χρόνων, αναδεικνύουν την Ερμούπολη σε βασίλισσα της ζαχαροπλαστικής.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Η Ταβέρνα «Πλάτων» στο Βούπερταλ

Γεύση / «Kάθε φορά που μυρίζω ούζο, θυμάμαι την ταβέρνα Πλάτων στο Βούπερταλ»

Ο Παύλος και η Ελένη, μετανάστες στη Γερμανία, δημιούργησαν μια αυθεντική ελληνική ταβέρνα, που εδώ και τρεις δεκαετίες σερβίρει απλά αλλά πεντανόστιμα πιάτα και είναι διάσημη για τον λεπτοκομμένο χειροποίητο γύρο της.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η αγκινάρα

Γεύση / «Ο καλύτερος μεζές είναι η κεφαλή της άγριας αγκινάρας»

Χοιρινό με αγκιναρόφυλλα κοκκινιστά στη Σητεία, κεφαλές αγκινάρας γεμιστές με ρύζι στην Κάσο και αγκινάρες-μουσακά στην Άνδρο: η αγκινάρα δίνει τόσο πολλά τη στιγμή που διεκδικεί μόνο το ελάχιστο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Aspasia: Πώς η Σταυριανή Ζερβακάκου έστησε ένα εστιατόριο-προορισμό

Γεύση / Aspasia: Ένα εστιατόριο που ανταμείβει κάθε στροφή του δρόμου προς τη Μάνη

Στο απόγειο της φήμης της, η Σταυριανή Ζερβακάκου αποφάσισε να επιστρέψει σε έναν τραχύ τόπο και να στήσει ένα εστιατόριο-προορισμό σε έναν μικρό ορεινό οικισμό, αξιοποιώντας στην κουζίνα της όσα άγρια της δίνει το μέρος.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η άνοιξη και το καλοκαίρι της ρίγανης

Γεύση / H ρίγανη που δίνει γεύση στα καλοκαίρια μας

Είναι το πιο δημοφιλές μυριστικό της Aνατολικής Μεσογείου και δίνει ιδέες για μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά καλοκαιρινά εδέσματα, όπως η ριγανάδα, ο ντάκος, η χωριάτικη σαλάτα και οι ριγανάτες σαρδέλες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ

σχόλια

3 σχόλια
Έχοντας στο μυαλό μου την υστερία που υπάρχει με τους σπόρους στην Αμερική (στο τελωνείο είχα περάσει σχεδόν τα πάντα -τα ωμά προϊόντα και οι σπόροι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να περάσουν όμως) και τα συμφέροντα που παίζονται με τον έλεγχο της παραγωγής και διανομής σπόρων από εταιρίες όπως η Monsato, μου φαίνεται απίστευτο ότι η αφίσα #9 πράγματι υπήρξε!
Οι περισσότερες (αν εξαιρέσεις αυτές που προτρέπουν να μην τρων τα παιδιά για να τρων οι στρατιώτες) είναι δύσκολο να πιστέψεις πως προέρχονται απ' τη βασίλισσα του καπιταλισμού.