Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Το φαγητό μου έβγαλε ακμή
7

1.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ο Κύκλωπας έχασε το μοναδικό του μάτι


2.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Κι όμως, το πιάτο δεν είναι το χειρότερο αυτής της φωτογραφίας


3.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Μπορείς να φας εντόσθια με τσοπ στικς;


4.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ποιός έβαλε το τσαντάκι μου μέσα στην πίτα;


5.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
A, νάτο


6.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Να τι θα τρώμε στα αεροπλάνα όταν γίνουν πιο φτηνά τα εισιτήρια


7.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ήθελα να φάω κάτι σε γήινους τόνους


8.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Τα σπαράγγια κάνουν φιλότιμη προσπάθεια να σώσουν την από κάτω κατάσταση


9.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Μιαμ, κύστες σε σούπα!


10.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Δεν λέγεται σούπα το βράσιμο χώματος


11.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Δεν ήταν σωστό να μαγειρέψεις τον εξωγήινο, ήταν επισκέπτης

12.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ήθελα να φάω κάτι σε πορτοκαλί τόνους

13.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Καλέ βγάλε τα καλά μαχαιροπίρουνα, τόσο κόπο έκανες

14.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Δε θέλω να φάω, μου αρέσουν οι πολύχρωμες σάλτσες

15.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Πιτούλες που έχουν βγει σε σύνταξη

16.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
"Ήταν κάπως απλός ο χυλός με το αλεύρι και είπα να τον στολίσω λίγο"

17.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ευχαριστώ, κάνω δίαιτα

18.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Αυτό εδώ που τα λέμε είναι καλή ιδέα

19.

[via]

Γεύση
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ΚΙΝΩΝΩ στο Κουκάκι που περνάει την πιο νόστιμη φάση του

Γεύση / Στο ΚΙΝΩΝΩ στο Κουκάκι που περνάει την πιο νόστιμη φάση του

Ο Βαγγέλης από το «Σπιρτόκουτο» –δηλαδή ο Γιάννης Βουλγαράκης– άφησε τα Κύθηρα για την Αθήνα και ανανέωσε, με τις λιτές του γεύσεις, έναν χώρο όπου κάποτε αράζαμε για ποτά και τώρα πηγαίνουμε για φρέσκες παπαρδέλες και σφακιανόπιτα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Γιαννούδι, Μαραθέφτικο, Μαύρο: Οι άγνωστες δυνάμεις του κυπριακού αμπελώνα

Το κρασί με απλά λόγια / Γιαννούδι, Μαραθεύτικο, Μαύρο: Οι ερυθρές δυνάμεις του κυπριακού αμπελώνα

Σε τι ξεχωρίζουν οι γηγενείς κόκκινες ποικιλίες της Κύπρου; Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον οινολόγο και οινοποιό Σοφοκλή Βλασίδη και συζητούν μαζί του για τα αυτόριζα αμπέλια του νησιού.
THE LIFO TEAM
Ronin: Ένα καταφύγιο ιαπωνικής κομψότητας και γεύσης στο Κολωνάκι/ Στο Ronin στο Κολωνάκι θα ανακαλύψεις το νόημα της ιαπωνικής απλότητας/ Ronin: Η ιαπωνική απλότητα που συγκινεί σε κάθε πιάτο

Γεύση / Ronin: Ιαπωνέζικη κουζίνα με ακρίβεια, λιγότερο fusion, περισσότερο zen

Το εστιατόριο Ronin φέρνει στο Κολωνάκι τη δύναμη της απλότητας της ιαπωνικής κουλτούρας και την αποθέωση της γευστικής λεπτομέρειας σε έναν απολαυστικό διάλογο μεταξύ παράδοσης και μοντέρνας δημιουργίας.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Καπάνι Μάρκετ: Ένα οινορεστοράν που παντρεύει Βορρά, Βαλκάνια και Ανατολή

Γεύση / Καπάνι Μάρκετ: Ένα οινορεστοράν που παντρεύει Βορρά, Βαλκάνια και Ανατολή

Ο σεφ Δημήτρης Μπαλάκας σιγομαγειρεύει σχεδόν τα πάντα στον ξυλόφουρνο, «ψήθηκε» με τις παραδοσιακές γεύσεις στον φούρνο του παππού και της γιαγιάς του, και μοιράστηκε μαζί μας τρεις αυθεντικές συνταγές από τη Φλώρινα.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Γκίκας Ξενάκης

Γκίκας Ξενάκης / «Έχω κάνει λάθη – δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου για να τους σέβομαι όλους στην κουζίνα»

Μεγαλώνοντας στη Θήβα, αγάπησε το φρέσκο ψάρι, τα άγρια χόρτα και τις ταπεινές συνταγές. Αν και είχε αρχικά πολύ κακή εικόνα για τους μάγειρες, εξελίχθηκε σε σεφ για τον οποίο –όπως είπε ο Επίκουρος– μπορούσε να καταλάβει κανείς ένα πιάτο του με κλειστά τα μάτια. Ο «τιμονιέρης» της κουζίνας του Aleria, Γκίκας Ξενάκης, είναι ο Αθηναίος της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Γεύση / Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Ευφάνταστα τσουρέκια και καλιτσούνια της Λαμπρής, που βγαίνουν σε ποικίλα σχήματα και εκδοχές στα νησιά του Αιγαίου, θυμίζουν ζυμαρένια μικρογλυπτά και αναδίδουν την αρχοντική ευωδιά των ημερών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Πώς ο Ιωσήφ Ζησιάδης δημιούργησε το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς ένας πρώην υπουργός της Ελβετίας έγινε ο μοναδικός οινοποιός της Πάτμου

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον Ιωσήφ Ζησιάδη, έναν άνθρωπο με πολυδιάστατη πορεία που κάποια στιγμή αποφάσισε να δημιουργήσει το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου.
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια