Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Το φαγητό μου έβγαλε ακμή
7

1.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ο Κύκλωπας έχασε το μοναδικό του μάτι


2.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Κι όμως, το πιάτο δεν είναι το χειρότερο αυτής της φωτογραφίας


3.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Μπορείς να φας εντόσθια με τσοπ στικς;


4.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ποιός έβαλε το τσαντάκι μου μέσα στην πίτα;


5.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
A, νάτο


6.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Να τι θα τρώμε στα αεροπλάνα όταν γίνουν πιο φτηνά τα εισιτήρια


7.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ήθελα να φάω κάτι σε γήινους τόνους


8.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Τα σπαράγγια κάνουν φιλότιμη προσπάθεια να σώσουν την από κάτω κατάσταση


9.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Μιαμ, κύστες σε σούπα!


10.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Δεν λέγεται σούπα το βράσιμο χώματος


11.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Δεν ήταν σωστό να μαγειρέψεις τον εξωγήινο, ήταν επισκέπτης

12.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ήθελα να φάω κάτι σε πορτοκαλί τόνους

13.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Καλέ βγάλε τα καλά μαχαιροπίρουνα, τόσο κόπο έκανες

14.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Δε θέλω να φάω, μου αρέσουν οι πολύχρωμες σάλτσες

15.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Πιτούλες που έχουν βγει σε σύνταξη

16.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
"Ήταν κάπως απλός ο χυλός με το αλεύρι και είπα να τον στολίσω λίγο"

17.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ευχαριστώ, κάνω δίαιτα

18.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Αυτό εδώ που τα λέμε είναι καλή ιδέα

19.

[via]

Γεύση
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Γεύση / Σαρδέλες Καλλονής, Φούσκες, Σκίζα. Αυτή είναι η γεύση του Αιγαίου

Οι μένουλες Καρπάθου, το σπινιάλο Καλύμνου, η σκίζα της Μήλου και η μόστρα της Μυκόνου: Από τον ιωδιούχο αφρό του Αιγαίου ως τα μητάτα των Κυκλάδων, η γεύση του καλοκαιριού αποτυπώνεται σε προϊόντα που φέρουν την ιστορία και το φως των νησιών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
ΕΠΕΞ Ελένη Σαράντη

Γεύση / Ελένη Σαράντη: «Κυνήγησα πράγματα που τελικά δεν είχαν σημασία»

Μετά από μια δύσκολη στιγμή, κατάλαβε πως η μόνη επιβράβευση που μετρά δεν είναι τα αστέρια, αλλά το “φάγαμε καταπληκτικά”. Όταν την αποκαλούν σεφ, απαντά απλά: «Εγώ μαγειρεύω». Η υπερήφανη μαγείρισσα που προκαλεί ουρές στην οδό Σαλαμίνος, στον Κεραμεικό, είναι η Αθηναία της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου

Το κρασί με απλά λόγια / Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου

Ο σεφ και οινοποιός μας ταξιδεύει από τη Σαντορίνη στο Παρίσι, στο Μarais, όπου είχε μια πολύ επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία ως ένας από τους δημιουργούς του ρεύματος του bistronomie. Τώρα βρίσκεται στη Σάμο όπου φτιάχνει κρασιά τα οποία εκφράζουν την προσωπικότητά του και τον χαρακτήρα του, με σκοπό να τα απολαμβάνει ο κόσμος με το φαγητό του, μαζί με άλλους ανθρώπους.
THE LIFO TEAM
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Τραπέζι κάτω από την κληματαριά

Γεύση / Τραπέζια κάτω από βαθύσκιωτες κληματαριές. Αυτό είναι το καλοκαίρι

Σκάροι με μπάμιες μαγειρεμένα στον χυμό των ανώριμων σταφυλιών από την κληματαριά της αυλής μας, σκορπιοί μακαρονάδα με ρόγες των ώριμων τσαμπιών, καθώς και αρνάκι κοκκινιστό με γλυκόξινες αγουρίδες. Αυτές είναι οι γεύσεις που αξίζουν τον ίσκιο της κληματαριάς.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Το κρασί με απλά λόγια / Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Ένα podcast από την Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη αφιερωμένο σε έναν πιονέρο του ελληνικού αμπελώνα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
THE LIFO TEAM
Τα μυστήρια της κουζίνας του λιμανιού

Γεύση / Mε τα«δώρα» του λιμανιού θα μαγειρέψεις τα ωραιότερα φαγητά

Κάβουρες από τα βαθιά νερά, φλογάτες σκορπίνες, μαγιάτικα στον φούρνο και άλλα ψάρια που δεν φτάνουν στον πάγκο του ιχθυοπώλη. Η βόλτα στο λιμάνι είναι πηγή έμπνευσης για τους σπιτικούς μάγειρες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ

σχόλια

7 σχόλια