Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Το φαγητό μου έβγαλε ακμή
7

1.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ο Κύκλωπας έχασε το μοναδικό του μάτι


2.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Κι όμως, το πιάτο δεν είναι το χειρότερο αυτής της φωτογραφίας


3.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Μπορείς να φας εντόσθια με τσοπ στικς;


4.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ποιός έβαλε το τσαντάκι μου μέσα στην πίτα;


5.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
A, νάτο


6.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Να τι θα τρώμε στα αεροπλάνα όταν γίνουν πιο φτηνά τα εισιτήρια


7.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ήθελα να φάω κάτι σε γήινους τόνους


8.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Τα σπαράγγια κάνουν φιλότιμη προσπάθεια να σώσουν την από κάτω κατάσταση


9.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Μιαμ, κύστες σε σούπα!


10.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Δεν λέγεται σούπα το βράσιμο χώματος


11.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Δεν ήταν σωστό να μαγειρέψεις τον εξωγήινο, ήταν επισκέπτης

12.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ήθελα να φάω κάτι σε πορτοκαλί τόνους

13.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Καλέ βγάλε τα καλά μαχαιροπίρουνα, τόσο κόπο έκανες

14.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Δε θέλω να φάω, μου αρέσουν οι πολύχρωμες σάλτσες

15.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Πιτούλες που έχουν βγει σε σύνταξη

16.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
"Ήταν κάπως απλός ο χυλός με το αλεύρι και είπα να τον στολίσω λίγο"

17.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ευχαριστώ, κάνω δίαιτα

18.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Αυτό εδώ που τα λέμε είναι καλή ιδέα

19.

[via]

Γεύση
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Θρυλικά Μπαρ / «Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Ξέρετε πολλές τσαγερί που να έχουν εξελιχθεί σε ολοήμερα στέκια, να έχουν μισθώσει λεωφορεία για να δουν οι θαμώνες τους μια έκθεση σε άλλον νομό ή να βγάζουν μια βάρκα γεμάτη με μελομακάρονα για κέρασμα στον δρόμο; Και όμως, αυτό το μέρος υπάρχει και έχει ξενυχτήσει γενιές στο λιμάνι των Χανίων.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

Γεύση / Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

«Όπου υπάρχουν συκιές, λίγο πιο πέρα αρχίζουν τα βότσαλα και μετά η Μεσόγειος και μετά το χταπόδι. Και κάπου, σ’ ένα πανηγυρικό τραπέζι, συναντώνται το χταπόδι και τα σύκα. Μαγειρεμένο το χταπόδι, μαγειρεμένα και τα λιόκαφτα, ξερά σύκα».
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Η ιεροτελεστία του πανηγυρικού πιλαφιού του Δεκαπενταύγουστου στο Καρπάθιο

Γεύση / Tα πιλάφια του Δεκαπενταύγουστου: Έτσι τιμούν τη μεγάλη γιορτή σε Κάσο και Κάρπαθο

Ακολουθώντας τελετουργικό χρόνων, στήνουν καζάνια πάνω σε φωτιές και φτιάχνουν πιλάφι, κρέας κοκκινιστό και τηγανητές πατάτες για να τιμήσουν τη μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Agora symi

Γεύση / Agora: Η πιο γραφική ανηφόρα της Σύμης οδηγεί σε μια κουζίνα με χαρακτήρα

Σε ένα μικρό μπαλκόνι με θέα τα παστέλ αρχοντικά της Σύμης, ο Χρήστος Σιδηρόπουλος σερβίρει μια ελληνική κουζίνα που συνομιλεί με το παρελθόν χωρίς να το αντιγράφει – μιλάει χαμηλόφωνα, αλλά ακούγεται καθαρά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Οι ανθοί της cucina povera

Γεύση / Κολοκυθανθοί: Τα λουλούδια της φτωχής αλλά σοφής κουζίνας

Τα άνθη που είτε βουτιούνται στο κουρκούτι είτε γίνονται τροφαντός ντολμάς κρύβουν φθαρτή ομορφιά και μεγάλη γευστική παράδοση — πολύ πριν ο οδηγός Michelin αναδείξει τάσεις σαν το zero waste και το «από το χωράφι στο τραπέζι».
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Αμπέλι, άστρα και συναίσθημα: Ο Θοδωρής Κοντογιάννης και η βιοδυναμική οινοποίηση

Το κρασί με απλά λόγια / Αμπέλι, άστρα και συναίσθημα: Ο Θοδωρής Κοντογιάννης και η βιοδυναμική οινοποίηση

Πώς επηρεάζει η αστρονομία τις καλλιεργητικές πρακτικές στο αμπέλι; Η Υρώ Κολιακουδάκη και ο Παναγιώτης Ορφανίδης σε μια συζήτηση με τον Θοδωρή Κοντογιάννη για τη σχέση του ανθρώπου με τη γη, την τεχνολογία και το κρασί, έξω από τα συνηθισμένα.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ
Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Γεύση / Σαρδέλες Καλλονής, Φούσκες, Σκίζα. Αυτή είναι η γεύση του Αιγαίου

Οι μένουλες Καρπάθου, το σπινιάλο Καλύμνου, η σκίζα της Μήλου και η μόστρα της Μυκόνου: Από τον ιωδιούχο αφρό του Αιγαίου ως τα μητάτα των Κυκλάδων, η γεύση του καλοκαιριού αποτυπώνεται σε προϊόντα που φέρουν την ιστορία και το φως των νησιών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
ΕΠΕΞ Ελένη Σαράντη

Γεύση / Ελένη Σαράντη: «Κυνήγησα πράγματα που τελικά δεν είχαν σημασία»

Μετά από μια δύσκολη στιγμή, κατάλαβε πως η μόνη επιβράβευση που μετρά δεν είναι τα αστέρια, αλλά το “φάγαμε καταπληκτικά”. Όταν την αποκαλούν σεφ, απαντά απλά: «Εγώ μαγειρεύω». Η υπερήφανη μαγείρισσα που προκαλεί ουρές στην οδό Σαλαμίνος, στον Κεραμεικό, είναι η Αθηναία της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

7 σχόλια