Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Το φαγητό μου έβγαλε ακμή
7

1.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ο Κύκλωπας έχασε το μοναδικό του μάτι


2.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Κι όμως, το πιάτο δεν είναι το χειρότερο αυτής της φωτογραφίας


3.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Μπορείς να φας εντόσθια με τσοπ στικς;


4.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ποιός έβαλε το τσαντάκι μου μέσα στην πίτα;


5.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
A, νάτο


6.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Να τι θα τρώμε στα αεροπλάνα όταν γίνουν πιο φτηνά τα εισιτήρια


7.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ήθελα να φάω κάτι σε γήινους τόνους


8.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Τα σπαράγγια κάνουν φιλότιμη προσπάθεια να σώσουν την από κάτω κατάσταση


9.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Μιαμ, κύστες σε σούπα!


10.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Δεν λέγεται σούπα το βράσιμο χώματος


11.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Δεν ήταν σωστό να μαγειρέψεις τον εξωγήινο, ήταν επισκέπτης

12.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ήθελα να φάω κάτι σε πορτοκαλί τόνους

13.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Καλέ βγάλε τα καλά μαχαιροπίρουνα, τόσο κόπο έκανες

14.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Δε θέλω να φάω, μου αρέσουν οι πολύχρωμες σάλτσες

15.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Πιτούλες που έχουν βγει σε σύνταξη

16.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
"Ήταν κάπως απλός ο χυλός με το αλεύρι και είπα να τον στολίσω λίγο"

17.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ευχαριστώ, κάνω δίαιτα

18.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Αυτό εδώ που τα λέμε είναι καλή ιδέα

19.

[via]

Γεύση
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η άνοιξη και το καλοκαίρι της ρίγανης

Γεύση / H ρίγανη που δίνει γεύση στα καλοκαίρια μας

Είναι το πιο δημοφιλές μυριστικό της Aνατολικής Μεσογείου και δίνει ιδέες για μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά καλοκαιρινά εδέσματα, όπως η ριγανάδα, ο ντάκος, η χωριάτικη σαλάτα και οι ριγανάτες σαρδέλες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Quinn’s: Γιατί όλοι πίνουν Dry Martini «στου Ηλία» Μαρινάκη 

Γεύση / Quinn’s: Γιατί όλοι πίνουν Dry Martini στου Ηλία Μαρινάκη 

Στην πιάτσα των Ιλισίων, σε ένα μέρος όπου όλα είναι μελετημένα, ένας πολύπειρος και προσγειωμένος μπάρμαν μας καλεί να χαθούμε στον «Κήπο των επίγειων απολαύσεων», συζητώντας και πίνοντας κλασικά αλλά αναβαθμισμένα κοκτέιλ.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ, DELI

Γεύση / Ο μεγάλος οδηγός του Αθηναίου καλοφαγά: Τα 51 πιο νόστιμα σημεία της πόλης

Εξειδικευμένα παντοπωλεία, deli με αλλαντικά και τυριά από την Ελλάδα και τον κόσμο, χασάπικα για κρέατα άριστης ποιότητας, κάβες και φούρνοι με ψωμιά παραδοσιακά αλλά και νέας εποχής, σε μια λίστα που μπορεί να είναι ο παράδεισος του foodie.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Είναι η τούρτα αμυγδάλου του Μπόζα η πιο ωραία στην Αθήνα;

Γεύση / Είναι η τούρτα αμυγδάλου του Μπόζα η πιο ωραία τούρτα της Αθήνας;

Όσο και αν η τέχνη της ζαχαροπλαστικής έχει κάνει άλματα στη χώρα μας, δεν έχουμε πάψει ποτέ να αγαπάμε τα «παλιά γλυκά» που μας θυμίζουν παιδικά χρόνια, οικογενειακές συγκεντρώσεις, γενέθλια και γιορτές.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ωδή στην pure σεβεντίλα: Ένα σπίτι που μοιάζει με μικροοργανισμό.

Γεύση / Ένα σπίτι στο Παλαιό Φάληρο που αποθεώνει τα απίθανα '70s

Το σπίτι του Γιώργου Κελέφη, εκδότη του περιοδικού ΟΖΟΝ, στο Παλαιό Φάληρο ‒σχεδιασμένο από τους σπουδαίους αρχιτέκτονες Δημήτρη και Σουζάνα Αντωνακάκη‒ μοιάζει με χρονοκάψουλα που σε μεταφέρει στη δεκαετία του ’70.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Τα κρασιά της Κεφαλονιάς: Ρομπόλα, Μαυροδάφνη και άλλες εξαιρετικές ποικιλίες

Το κρασί με απλά λόγια / Τα κρασιά της Κεφαλονιάς: Ρομπόλα, Μαυροδάφνη και άλλες εξαιρετικές ποικιλίες

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης ταξιδεύουν στους αμπελώνες της Κεφαλονιάς, με οδηγό τον οινοποιό Ευρυβιάδη Σκλάβο. Μαθαίνουμε για τις γνωστές, αλλά και τις πιο σπάνιες ποικιλίες του νησιού, καθώς και για τον ρόλο που παίζει το βουνό Αίνος στην αμπελουργία του.
THE LIFO TEAM
Στο ΚΙΝΩΝΩ στο Κουκάκι που περνάει την πιο νόστιμη φάση του

Γεύση / Στο ΚΙΝΩΝΩ στο Κουκάκι που περνάει την πιο νόστιμη φάση του

Ο Βαγγέλης από το «Σπιρτόκουτο» –δηλαδή ο Γιάννης Βουλγαράκης– άφησε τα Κύθηρα για την Αθήνα και ανανέωσε, με τις λιτές του γεύσεις, έναν χώρο όπου κάποτε αράζαμε για ποτά και τώρα πηγαίνουμε για φρέσκες παπαρδέλες και σφακιανόπιτα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Γιαννούδι, Μαραθέφτικο, Μαύρο: Οι άγνωστες δυνάμεις του κυπριακού αμπελώνα

Το κρασί με απλά λόγια / Γιαννούδι, Μαραθεύτικο, Μαύρο: Οι ερυθρές δυνάμεις του κυπριακού αμπελώνα

Σε τι ξεχωρίζουν οι γηγενείς κόκκινες ποικιλίες της Κύπρου; Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον οινολόγο και οινοποιό Σοφοκλή Βλασίδη και συζητούν μαζί του για τα αυτόριζα αμπέλια του νησιού.
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια