Mega Meatless Burger: Η plant based εκδοχή του αγαπημένου σας πιάτου

Mega Meatless: Burger Ζουμερό, χορταστικό, υγιεινό. Αυτή είναι η plant based εκδοχή του αγαπημένου σου πιάτου Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο χαίρεσαι που ο Κολόμβος έφτασε μέχρι την άλλη άκρη της γης ανακαλύπτοντας την Αμερική, αυτό είναι το burger. Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει λόγος και αντίλογος, αλλά το burger είναι εκείνο το γευστικό ορόσημο που διαδόθηκε στον κόσμο δημιουργώντας φανατικό κοινό. Όποια παραλλαγή κι αν προτιμάς, το ζουμερό μπιφτέκι μέσα στο στρογγυλό ψωμάκι είναι η βάση για αγαπημένα πιάτα μικρών και μεγάλων που εδώ και χρόνια έχει βρει τη θέση του στο ελληνικό τραπέζι.

Η λογική τρώγεται-χωρίς-μαχαιροπήρουνο πάει παρέα με τη φιλοσοφία της μέγιστης απόλαυσης, αφού ακόμα και οι πιο πορωμένοι του savoir manger γνωρίζουν πως αυτό το  φαγητό θέλει μόνο χέρια και πολλή όρεξη. Αυτή η όρεξη σου κόβεται απότομα όταν σκέφτεσαι πως πρέπει να αποχωριστείς το κρεατένιο μπιφτεκάκι γιατί θέλεις να νηστέψεις και άρα το burger εκτοπίζεται στο πυρ το εξώτερον μέχρι νεωτέρας (δηλαδή μέχρι να τελειώσει η Σαρακοστή.)

Mega Meatless: Burger Ζουμερό, χορταστικό, υγιεινό. Αυτή είναι η plant based εκδοχή του αγαπημένου σου πιάτου Facebook Twitter

Αυτό μέχρι πρόσφατα. Γιατί πλέον η νηστεία, η δίαιτα ή η ειδική διατροφή γίνεται νόστιμη και ταυτόχρονα υγιεινή με την καινοτομία του Mega Meatless Burger. Ενός προϊόντος που αποτελεί την ελληνική πρόταση πάνω στην plant based διατροφή και προσφέρει τη μοναδική του γεύση συνδυασμένη με την υψηλή διατροφική του αξία.

Φτιαγμένο από συστατικά 100% φυτική προέλευσης η πρωτοποριακή αυτή γευστική επιλογή έρχεται από τη Megas Yeeros, την κορυφαία εταιρία παραγωγής γύρου στον κόσμο και το δικό της τμήμα Research and Development που μελετά τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, ερευνά και δημιουργεί καινοτόμες γεύσεις πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά.

Λαχταριστό, ζουμερό και πεντανόστιμο. Αυτά δεν είναι κάποια τυχαία χαρακτηριστικά του Mega Meatless Burger, αφού οι πιο επιδραστικοί σεφ της Ελλάδας το χαρακτήρισαν ως το πιο εύγεστο  meatless προϊόν. Από τις κουζίνες των επαγγελματιών η καινοτόμος πρόταση γεύσης φτάνει στο καθημερινό σου τραπέζι μέσα σε eco friendly συσκευασίες που με τη μέθοδο IQF (Individually Quick Frozen) διατηρούν αναλλοίωτη όλη τη φρεσκάδα και τη θρεπτική του αξία.

Εσύ  το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπνευστείς γρήγορες καθημερινές συνταγές και να προσφέρεις μέσα σε λίγα λεπτά στους αγαπημένους σου ένα πιάτο πλούσιο σε πρωτεΐνη που κλείνει το μάτι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού αφού αποτελεί τη βάση για μοναδικά burger ιδανικά για όσους νηστεύουν, κάνουν διατροφή με βάση την πρωτεΐνη, αθλούνται ή απλώς επιλέγουν μια διατροφή χωρίς κρέας.

Το Mega Meatless Burger είναι μια εναλλακτική πρόταση χωρίς σόγια και γλουτένη, με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και λίγες θερμίδες που θα σε κάνει να ανακαλύψεις από την αρχή το λατρεμένο burger και κυρίως θα σε απαλλάξει από τις ενοχές (λέμε τώρα) αυτής της απόλαυσης. Άσε το μαχαιροπίρουνο, σήκωσε μανίκια και απόλαυσε τη healthy πλευρά της ευχαρίστησης.

Αναζήτησε το Mega Meatless Burger σε super market και επιλεγμένα σημεία πώλησης τροφίμων.

https://map.megameatless.com/

https://www.facebook.com/megameatless

https://www.instagram.com/megameatless/

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστουγεννιάτικος κορμός, μια γλυκιά ιστορία που συνεχίζεται στα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης

Γεύση / Χριστουγεννιάτικος κορμός, ένα σοκολατένιο έπος. Εδώ οι καλύτεροι

Ξεκίνησε ως ένα ρολό παντεσπάνι με αφράτη σοκολάτα γκανάς και ζάχαρη άχνη, σύμβολο της καλοτυχίας. Πλέον κάθε ζαχαροπλάστης κάνει μια δική του παραλλαγή, μετατρέποντάς το σε γλυκό έργο τέχνης.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
«Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης η εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού κρασιού, ο Άγγελος Ιατρίδης, εξηγεί ότι πήγε στο Αμύνταιο πριν από τριάντα χρόνια επειδή είδε ότι θα άντεχε στην κλιματική αλλαγή και μιλάει για τη μεγάλη ανάπτυξη του Κτήματος Άλφα από τα 4.000 στρέμματα στα 14.000.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Η εποχή του Ευχέλαιου της μεσογειακής διατροφής ή Τα μυστήρια της εποχής της ελιάς

Γεύση / Ελιές με χταπόδι: Στο Αιγαίο τις φτιάχνουν απλά, όπως τις μαντινάδες

Κολυμπάτες, ελίδια, κλαστάδες, σταφιδολιές, ψαρολιές, κουροπολιές, νερατζολιές: όπως και να την πεις, η ελιά παραμένει ένα μικρό σύμβολο του μεσογειακού πολιτισμού. Mε το χταπόδι πώς ταιριάζει;
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν δοκιμάζεις κάτι που είχες καιρό στο μυαλό σου, συχνά απογοητεύεσαι. Εκτός κι αν πρόκειται για ένα ζυγούρι με χυλοπίτες που θα μπορούσε να τρώει και αποκλεισμένος με χιονοθύελλα σε βουνό, και να μην τον νοιάζει.
ΡΕΜΙ