Mega Meatless Burger: Η plant based εκδοχή του αγαπημένου σας πιάτου

Mega Meatless: Burger Ζουμερό, χορταστικό, υγιεινό. Αυτή είναι η plant based εκδοχή του αγαπημένου σου πιάτου Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο χαίρεσαι που ο Κολόμβος έφτασε μέχρι την άλλη άκρη της γης ανακαλύπτοντας την Αμερική, αυτό είναι το burger. Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει λόγος και αντίλογος, αλλά το burger είναι εκείνο το γευστικό ορόσημο που διαδόθηκε στον κόσμο δημιουργώντας φανατικό κοινό. Όποια παραλλαγή κι αν προτιμάς, το ζουμερό μπιφτέκι μέσα στο στρογγυλό ψωμάκι είναι η βάση για αγαπημένα πιάτα μικρών και μεγάλων που εδώ και χρόνια έχει βρει τη θέση του στο ελληνικό τραπέζι.

Η λογική τρώγεται-χωρίς-μαχαιροπήρουνο πάει παρέα με τη φιλοσοφία της μέγιστης απόλαυσης, αφού ακόμα και οι πιο πορωμένοι του savoir manger γνωρίζουν πως αυτό το  φαγητό θέλει μόνο χέρια και πολλή όρεξη. Αυτή η όρεξη σου κόβεται απότομα όταν σκέφτεσαι πως πρέπει να αποχωριστείς το κρεατένιο μπιφτεκάκι γιατί θέλεις να νηστέψεις και άρα το burger εκτοπίζεται στο πυρ το εξώτερον μέχρι νεωτέρας (δηλαδή μέχρι να τελειώσει η Σαρακοστή.)

Mega Meatless: Burger Ζουμερό, χορταστικό, υγιεινό. Αυτή είναι η plant based εκδοχή του αγαπημένου σου πιάτου Facebook Twitter

Αυτό μέχρι πρόσφατα. Γιατί πλέον η νηστεία, η δίαιτα ή η ειδική διατροφή γίνεται νόστιμη και ταυτόχρονα υγιεινή με την καινοτομία του Mega Meatless Burger. Ενός προϊόντος που αποτελεί την ελληνική πρόταση πάνω στην plant based διατροφή και προσφέρει τη μοναδική του γεύση συνδυασμένη με την υψηλή διατροφική του αξία.

Φτιαγμένο από συστατικά 100% φυτική προέλευσης η πρωτοποριακή αυτή γευστική επιλογή έρχεται από τη Megas Yeeros, την κορυφαία εταιρία παραγωγής γύρου στον κόσμο και το δικό της τμήμα Research and Development που μελετά τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, ερευνά και δημιουργεί καινοτόμες γεύσεις πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά.

Λαχταριστό, ζουμερό και πεντανόστιμο. Αυτά δεν είναι κάποια τυχαία χαρακτηριστικά του Mega Meatless Burger, αφού οι πιο επιδραστικοί σεφ της Ελλάδας το χαρακτήρισαν ως το πιο εύγεστο  meatless προϊόν. Από τις κουζίνες των επαγγελματιών η καινοτόμος πρόταση γεύσης φτάνει στο καθημερινό σου τραπέζι μέσα σε eco friendly συσκευασίες που με τη μέθοδο IQF (Individually Quick Frozen) διατηρούν αναλλοίωτη όλη τη φρεσκάδα και τη θρεπτική του αξία.

Εσύ  το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπνευστείς γρήγορες καθημερινές συνταγές και να προσφέρεις μέσα σε λίγα λεπτά στους αγαπημένους σου ένα πιάτο πλούσιο σε πρωτεΐνη που κλείνει το μάτι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού αφού αποτελεί τη βάση για μοναδικά burger ιδανικά για όσους νηστεύουν, κάνουν διατροφή με βάση την πρωτεΐνη, αθλούνται ή απλώς επιλέγουν μια διατροφή χωρίς κρέας.

Το Mega Meatless Burger είναι μια εναλλακτική πρόταση χωρίς σόγια και γλουτένη, με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και λίγες θερμίδες που θα σε κάνει να ανακαλύψεις από την αρχή το λατρεμένο burger και κυρίως θα σε απαλλάξει από τις ενοχές (λέμε τώρα) αυτής της απόλαυσης. Άσε το μαχαιροπίρουνο, σήκωσε μανίκια και απόλαυσε τη healthy πλευρά της ευχαρίστησης.

Αναζήτησε το Mega Meatless Burger σε super market και επιλεγμένα σημεία πώλησης τροφίμων.

https://map.megameatless.com/

https://www.facebook.com/megameatless

https://www.instagram.com/megameatless/

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αρμενοβίλ της Θεσσαλονίκης είναι σοκ!

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Το αρμενοβίλ της Θεσσαλονίκης είναι σοκ!

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει ότι τα τρίγωνα Πανοράματος είναι καλά μόνο για να βγάζεις φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση, προτιμάει να δοκιμάζει φαγητά παρά να βλέπει ταινίες – εξαίρεση έκανε μόνο για την καινούργια ταινία της Ιζαμπέλ Ιπέρ.
ΡΕΜΙ
Pfalz: Η νέα δύναμη του Riesling και του Pinot Noir, που «ταράζει» την Ευρώπη

Το κρασί με απλά λόγια / Εξαιρετικά Riesling. Δυνατά Pinot Noir. Πώς το Pfalz έκανε τη Γερμανία σοβαρό παίκτη στο κρασί

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Το κρασί με απλά λόγια» η Υρώ Κολιακουδάκη DipWSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μας ταξιδεύουν στο Pfalz, τη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική περιοχή Riesling στον κόσμο, μέσα από τις φωνές τεσσάρων κορυφαίων προσωπικοτήτων του γερμανικού κρασιού: της Caro Maurer MW, του Frank John, του Dominik Sona και του Nicola Libeli.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Όχι άλλη σφυρίδα!

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Όχι άλλη σφυρίδα στο Προεδρικό Μέγαρο!

Ο κύριος Ρεμί βαρέθηκε τα αποδομημένα, παράτολμα και ανέμπνευστα πιάτα - κάνε μια σωστή «ιεροσυλία», αλλιώς μείνε στα απλά. Στην τελική, προτιμά μια βραδιά στην παραλιακή, με πίτσα, μπίρα και Χούλιο Ιγκλέσιας.
ΡΕΜΙ
«Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Γεύση / «Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Τα βίντεό της κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο TikTok και μας δείχνουν τι χάναμε τόσο καιρό που αγνοούσαμε κλασικά γλυκά της γειτονικής μας χώρας. Η ίδια, βέβαια, πιστεύει ότι τα φτιάχνει καλύτερα.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
«Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Ο Κύριος Ρεμί στοχάζεται πάνω στα όρια της κριτικής εστιατορίων, μαγειρεύει τέσσερις παστιτσάδες μέσα στην εβδομάδα και δεν έχει κάτι προσωπικό με το σπανακόρυζο. Απλώς δεν είναι μακαρονάδα!
ΡΕΜΙ
«Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Ο κύριος Ρεμί τρώει σπίτι του πιο συχνά απ' ότι νομίζεις, προτείνει να παίρνεις καλύτερες φακές και λέει αυτό που ξέρουμε όλοι και δεν λέμε για το delivery.
ΡΕΜΙ
Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Το κρασί με απλά λόγια / Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Ο χαρισματικός οινοποιός Άρης Τσέλεπος μεταφέρει την Υρώ Κολιακουδάκη-Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη στη Napa Valley και στα αμπέλια της Καλιφόρνιας μέσα από μια συναρπαστική συζήτηση για το κρασί και τα μαθήματα που μπορεί να αντλήσει η Ελλάδα από μια από τις πιο εμβληματικές οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Θύμηση, μια νέα κρεμερία στο Παγκράτι

Γεύση / Θύμηση: Ο Νίκος και ο πατέρας του έφεραν ξανά το γαλακτοπωλείο στο Παγκράτι

Παίρνει στοιχεία από τα παλιά γαλακτοπωλεία αλλά δεν στέκεται εκεί. Προσθέτει γλυκά –λευκά, όπως αυτά που του αρέσουν– και πίτες. Αυτή η κρεμερία είναι μία από τις καλύτερες ιδέες που έχουμε δει στο χώρο της ζαχαροπλαστικής φέτος.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Nothing Days / Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Από την πιο αρχαία καλλιέργεια στην ιστορία μέχρι τις γκουρμέ, ακριβές εκδοχές τους, τα σαλιγκάρια κατέληξαν από βασική τροφή να γίνουν υποτιμημένη και σπάνια, και η αφορμή για τοξικά σχόλια στα social media.
M. HULOT
Οι γεύσεις του καλοκαιριού που φυλάξαμε για το χειμώνα

Γεύση / Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριού

Η τέχνη της συντήρησης των τροφών πάει χιλιάδες χρόνια πίσω και έχει ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί μεταμορφώνει τα υλικά σε κάτι άλλο. Και αυτό το «άλλο» έχει γαστρονομική και συναισθηματική αξία.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ