Από την  NY Daily News:

 

Αρχικά φάνηκε ότι το σνακ της κατάληψης της Γουόλ Στριτ θα γινόταν το χαρακτηριστικά αμερικανικό σάντουιτς με φυστικοβούτυρο. Μετά από τέσσερις εβδομάδες διαμαρτυριών όμως φάνηκε ότι η ταπεινή πίτσα ήταν αυτή που κέρδισε τις καρδιές των αγανακτισμένων.

Κάθε αντίσταση συνοδεύεται από ένα φαγητό. Η γαλλική Επανάσταση συνδέθηκε με την άνοδο της τιμής του ψωμιού, ενώ ο πόλεμος του Βιετνάμ με μαύρο ρύζι και σάλτσα σόγιας, το οποίο δήλωνε την αλληλεγγύη με το βιετναμέζικο λαό.

Το κατάστημα “Liberatos Pizza” με το απολύτως ταιριαστό όνομα βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Λίμπερτι, η οποία είναι το κέντρο συνεδριάσεων των Αγανακτισμένων του Μανχάταν. Το Gawker δήλωσε ότι έχει γίνει «ο επίσημος χορηγός της επανάστασης». Ειδικότερα, η πίτσα που έχει κάνει τη μεγαλύτερη επιτυχία, είναι η OccuPie, πάνω στην οποία σχηματίζεται το σύμβολο του «όχι» με μία διαγώνια λωρίδα πεπερόνι.Οι Αγανακτισμένοι ζητούν δωρεές για είκοσι πίτσες για κάθε ώρα που κάποιος βρίσκεται στο κρατητήριο χωρίς συγκεκριμένη κατηγορία. Η πιτσαρία έχει χαρίσει επιπλέον 99 πίτσες αυτή την εβδομάδα κι έχει δεχτεί δωρεές και από άλλες χώρες, όπως από τη Γερμανία, από την Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία, κι Ελλάδα.

 

Σημαίες που τρώγονται ευχάριστα

Στα πλαίσια του διεθνούς φεστιβάλ γαστρονομίας που θα γίνεται αυτές τις μέρες στο Σίδνεϊ μία διαφημιστική εταιρία έφτιαξε σημαίες από τα χαρακτηριστικά προϊόντας κάθε χώρας (που φαίνονται πεντανόστιμες!)

 

Βραζιλία

 

Γαλλία

 

Ελλάδα

 

Ινδία

 

Ιταλία

 

Ιαπωνία

 

Λίβανος

 

Ισπανία

 

Ελβετία

 

Βιετνάμ

 

Αυστραλία