Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ο Γιουσέιν Μπολτ παραδέχεται: «Ανεβαίνω σκάλες και λαχανιάζω»

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση Κερκ: Tο σημείωμα του Ρόμπινσον και οι αντιδράσεις των γονιών του

Δράμα: Στη δημοσιότητα βίντεο του πεζοπόρου που πέθανε μετά από επίθεση αρκούδας

«Είναι επικίνδυνος»: Όλα όσα είχε πει ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ για τον Ντόναλντ Τραμπ

Πώς χρησιμοποιούν οι άνθρωποι το ChatGPT – Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα μελέτη

σχόλια