Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Ομολόγησαν ο σύντροφος της πρώην συζύγου του καθηγητή και οι συνεργοί του

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Δεν θα αντέξει, εγώ θέλω να πάει φυλακή και η μάνα μου» λέει ο αδελφός της

Air India: Ο έμπειρος κυβερνήτης του Boeing 787 διέκοψε την τροφοδοσία των κινητήρων με καύσιμα σύμφωνα με την WSJ

«Κοιτάξτε πώς φέρονταν οι αρχαίοι στους ξένους! Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς»

Ηράκλειο: 15χρονος πήδηξε στο κενό από ύψος 10 μέτρων

σχόλια