Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Καλλιθέα: Σε κρίσιμη κατάσταση 7χρονο παιδί που πέρασε μέσα από τζαμαρία

Καλλιθέα: Πέθανε το 7χρονο παιδί που πέρασε μέσα από τζαμαρία

Καλλιθέα: «Σε παρακαλώ άνοιξε τα μάτια σου» - Πώς συνέβη το θανατηφόρο ατύχημα με την 7χρονη

Ένοχος και στο Εφετείο ο Μάνος Παπαγιάννης για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου

Αργία Αγίου Πνεύματος 2025: Ποια καταστήματα και υπηρεσίες λειτουργούν κανονικά

σχόλια