Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ανταρκτική: Ανιχνεύθηκαν ανεξήγητα ραδιοκύματα - Τι υποψιάζονται οι επιστήμονες

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Πού αναμένονται καταιγίδες και μπουρίνια

Πού είναι ο «Άξονας Αντίστασης» του Ιράν: Γιατί οι σύμμαχοι της Τεχεράνης είναι άφαντοι μετά τις επιθέσεις του Ισραήλ

Σύγχυση με το «λάθος» βίντεο bullying: Έφηβη γονατίζει υπό απειλές - «Νέο trend» εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

σχόλια