Κύριε Λύτρα, σας αναζητούν. Έχετε την καλοσύνη να παρουσιαστείτε;

Κύριε Λύτρα, σας αναζητούν. Έχετε την καλοσύνη να παρουσιαστείτε; Facebook Twitter
0
ΚΥΡΙΕ ΛΥΤΡΑ,
σας αναζητά η Ελληνική Αστυνομία για υπόθεσή σας. Έχετε την καλοσύνη να παρουσιαστείτε;

Δεδομένου ότι έτσι όπως το έθεσε ένας φίλος σας «έχετε αντρικά χαρακτηριστικά», θα ξέρετε ότι οι άντρες δεν κρύβονται. Κρύβονται οι γυναικούλες και οι ομοφυλόφιλοι, όπως θα έλεγε ο κ. Κούγιας.

Οι άντρες πληρώνουν τους λογαριασμούς τους (ιδίως απέναντι στους ιερούς θεσμούς που υπηρετούν - όπως η Δικαιοσύνη) και οι κότες κάνουν κο-κο-κο.

Κύριε Λύτρα, η αστυνομία ήρθε στο σπίτι όπου δηλώσατε ότι θα ευρίσκεστε και δεν ήσασταν εκεί. Αποκλείεται να ήσασταν μέσα και να μην ανοίξατε― αυτά τα κάνουν οι δειλές θηλυκότητες, όχι τα παλικάρια.

Μήπως ήσασταν στο μπάνιο; Μήπως φορούσατε ακουστικά; Μαγειρεύατε ίσως και είχατε δυνατά τη μουσική;

Κύριε Λύτρα, «δημοσιογραφικές πηγές» (επιπέδου Κουτσελίνη) διαβεβαιώνουν το πανελλήνιο ότι έως τη λήξη του αυτοφώρου θα έχετε παρουσιαστεί σαν άντρας στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα. Ισχύει; Διότι αγωνιούν.

Πιστεύω άλλωστε ότι η αστυνομία θα κάνει τον κόπο να σας ψάξει και πουθενά αλλού... εκτός και επαφίεται στον λόγο της τιμής σας.

Είναι σίγουρο ότι θα πράξετε το καθήκον του έξοχου φύλου σας. Σε μια χώρα όπου σπανίζει η ανδροπρέπεια, η αρρενωπότητα, η λεβεντιά, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τιμήσετε τα γεννητικά σας όργανα.

Ο κύριος Κούγιας μάς διαβεβαίωσε ότι υπάρχουν.

Οπτική Γωνία
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γονείς δεν ασχολούνται πια με το αν θα παντρευτούν τα παιδιά τους στις ΗΠΑ, σύμφωνα με νέα έρευνα

Οπτική Γωνία / Οι γονείς δεν ασχολούνται πια με το αν θα παντρευτούν τα παιδιά τους, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα

Οι γονείς αναγνωρίζουν πλέον ότι τα ενήλικα παιδιά τους δεν είναι υποχρεωμένα να κάνουν οικογένεια και ότι, ούτως ή άλλως, δεν τους πέφτει και πολύς λόγος στο θέμα.
THE LIFO TEAM
Σουδάν: Συνεχίζονται πάνω από έναν χρόνο οι βίαιες συγκρούσεις

Διεθνή / «Έπρεπε να μείνουμε κρυμμένοι, χωρίς νερό ή φαγητό και υπό συνεχή απειλή»

Ένα μέλος του προσωπικού των Γιατρών Χωρίς Σύνορα μοιράζεται την πραγματικότητα της ζωής στην El Geneina του Σουδάν, την πραγματικότητα ενός πολίτη που έχει παγιδευτεί στη σκληρή σύγκρουση.
THE LIFO TEAM
ΕΠΕΞ Το Ελληνικό Λαϊκό Μέτωπο…

Οπτική Γωνία / Μπορεί να δημιουργηθεί ένα Ελληνικό Λαϊκό Μέτωπο;

Τα κόμματα που θα μπορούσαν να συγκροτήσουν ένα τέτοιο σχήμα συνεργασίας δεν έχουν διάθεση να παραχωρήσουν μικροεξουσίες, ούτε και οι προσωπικές φιλοδοξίες των ηγετών τους θα υποχωρήσουν.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
Οι γαλλικές εκλογές θα βυθίσουν την Ευρώπη σε υπαρξιακή κρίση;

Διεθνή / Οι γαλλικές εκλογές θα βυθίσουν την Ευρώπη σε υπαρξιακή κρίση;

Το διακύβευμα του δεύτερου γύρου της εκλογικής αναμέτρησης στη Γαλλία. Μιλά στη LiFO ο αν. καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ενοποίησης, και πρόεδρος του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Σωτήρης Ντάλης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γαλλικές εκλογές 2024, γύρος β΄

Διεθνή / «Η ακροδεξιά ανέκαθεν τρεφόταν από τις κρίσεις»: Γαλλικές εκλογές 2024, γύρος β'

Ένας Έλληνας που ζει μόνιμα στη Γαλλία, ο φιλόλογος και συγγραφέας Νίκος Γραικός, και ένας Γάλλος που ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα, ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Φαμπιάν Περιέ, μιλούν για την εκλογική αναμέτρηση που συνταράζει την Ευρώπη.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ