Σούλα μην έρθεις ποτέ!

Σούλα μην έρθεις ποτέ! Facebook Twitter
0

Μήνυσηθα καταθέσει εντός των προσεχών ημερώνη LifOεναντίον freepress,που ισχυρίζεται ότι τυπώνει διπλάσιοτιράζ από αυτό που στην πραγματικότητατυπώνει. Δεδομένου ότι το κρατικό σύστημαελέγχου είναι ανενεργό και διάτρητοκαι το εν λόγω freepressεσκεμμένα δεν έχει παρουσιάσει μέχριτούδε στοιχεία αναγνωσιμότητας, με ταψευδή στοιχεία του δημιουργεί συνθήκεςαθέμιτου ανταγωνισμού που η LifOθεωρεί ότι την πλήττουν. Η κίνηση γίνεταικαι για λόγους συμβολικούς Στεγνώνει η τηλεθέαση της Καλομοίρας,όπως η δροσιά στα χείλη των κοριτσιών(μόνο η νιότη του Ρουβά είναι κορακοζώητηκαι μεταλλάσσεται σαν τον παμπόνηροιό!) Η θάλασσα του Αlphaχωρίστηκε στη μέση και οι εργαζόμενοιφεύγουν εθελουσίως προς τους μαχαλάδεςτης Αιγύπτου. Η σκηνή έχει κάτι από τηνεπική κλοτσοπατινάδα ενός Σεσίλ ντεΜιλ σκουπιδότοπων. Σταχομαζώχτρες υπότην καλή Ρουθ-Αυτιά μαζεύουν τα ψίχουλατης αγάπης που πέφτουν από το τραπέζιτων Γερμανών. Κανείς δεν ξέρει, να κλάψειή να γελάσει Και την περασμένηΚυριακή, όπως κάθε Κυριακή, το έγκριτον«Βήμα» δημοσίευσε μεγάλη φωτογραφίατου κ. Ρέστη, ο οποίος τυγχάνειψιλοϊδιοκτήτης του. Θα ‘ρθει καιρόςπου οι αναγνώστες του θα νοσταλγήσουντην αστική ανθρωποφοβία του κ. Λαμπράκη«Άντε μωρή Ψώλα» βροντοφώναξεμια δημοσιογράφος του Αθήνα 9.84 προς τησυνάδελφό της, σύμφωνα με επώνυμηκαταγγελία της τελευταίας στην ΕΣΗΕΑ.Ο λόγος: άργησε να πάει να εκφωνήσει τιςειδήσεις και η άλλη καθόταν και περίμενεμια ώρα! Πρώτη φορά στην ιστορία αυτήςτης στήλης μια είδηση είναι και σχόλιοτης είδησης μαζί! Εξακολουθείνα καλπάζει η «RealNews»με την αλησμόνητη, συγκλονιστικήδημοσιογραφία - και τις τζιπάρες. Με μικρή αργοπορία ανεβαίνει το νέοsiteτης LifOτην επόμενη εβδομαδα. Ήδη, αυτές τιςμέρες γίνονται onairoιτελευταίες ρυθμίσεις, και είναιευπρόσδεκτα και τα δικά σας σχόλια. Θαυπάρχει ανανέωση της ύλης 24 ώρες το24ωρο, με πυκνότητα που θα επιταχύνεταιολοένα. Επίσης, πληθώρα εφαρμογών θαεπιτείνουν τη διαδραστικότητά του καιτα blogsθα εμπλουτιστούν από καινούργια. Τοχτίσιμο μιας καινούργιας πλατφόρμαςαρχίζει: όσο πιο γρήγορα ανέβεις, τόσοπιο μακριά θα ταξιδέψεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM
Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM