Λευτεριά στις έγγυες

Λευτεριά στις έγγυες Facebook Twitter
0

Κλείνειη εφημερίδα «Derby».Το τελευταίο της πρωτοσέλιδο είχε μεπηχυαία γράμματα τη φράση «ΤριφυλλάραΒερολίνο και να χύνω». Ας είναι ελαφρότο σπέρμα που τη σκεπάζει. Τοαφεντικό τρελάθηκε: 10% αύξηση στουςχαμηλόμισθους της «Ελευθεροτυπίας»,με πρωτοσέλιδη ανακοίνωση! Η Μάνια είναιmaverickτέκνο του μπαμπά της και δεν αποκλείεταινα είναι το outsider-έκπληξητης έσχατης, εκτροχιασμένης κούρσαςτων εφημερίδων. Ο κ. Γκιουλέκαςδηλώνει στο adbuisnessότι η κρατική διαφήμιση διανέμεται τοκατά δυναμιν αξιοκρατικά (καγχασμοί).Στην ατέρμονη λίστα από λαμόγια καιάρπαγες του δημοσίου χρήματος (μακρά,σαν τη λίστα με ερωμένες του ΝτονΤζιοβάνι) προστίθεται ο εκδότης της«Ακρόπολης» και της «24ωρες» (δυο ελεεινώναπομιμήσεων των παλιών τίτλων), ονόματιΠαναγιώτης Μαυρίκος. Χωρίς καν δελτίοκυκλοφορίας, ο κύριος αυτός απορρόφησετους τελευταίους μήνες 150.000 ευρώ απόοικείους υπουργούς με ελαφρά ανακλαστικά.Τώρα κατεβαίνει υποψήφιος στις ευρωεκλογέςγια να τα παίρνει απευθείας από τονεαυτό του. Μειωμένα κατά 20% ωςπρος πέρσι ήταν τα διαφημιστικά έσοδατριμήνου στα έντυπα του ΔΟΛ. Τι δράμα! Η Σεμίνα Διγενή κατεβαίνειστο Ίντερνετ με το συγκλονιστικό σλόγκαν«Χωρίς συμφέροντα, γκρέμλινς τηςδημοσιογραφίας και μαθουσάλες τηςψυχαγωγίας», που θα μπορούσε να είναικαι τίτλος της αυτοβιογραφίας της.Μεταξύ των σκαπανέων της νέας έκφρασηςείναι ο Σάκης Μπουλάς («την αγαπάω, ήτανκαι γυναίκα του Ζουγανέλη» δήλωσε στην«Εspresso»),ο σεναριογράφος Πάνος Αμαραντίδης καιο γνωστός χάκερ Αντώνης Ρέμος - ενώ οΚωνσταντίνος Κασπίρης θα έχει τη στήλη«Fashionistas»!Στις χάρες του Ίντερνετ συμπεριλαμβάνεταιτο γεγονός ότι μπορείς να δουλεύειςαθέατος, χωρίς να πετσοκόβεσαι στουςπλαστικούς και να παστώνεσαι σαν ρέγκαμπροστά σε κάμερες που σε κάνουν μακρουλό Μια εφιαλτική συνέντευξη τηςτραβεσί Μπέττυ φιλοξένησε το «Έψιλον»,στην οποία περιέγραφε (χωρίς αντίλογο)πώς ξυλοκόπησε τον Ταχτσή και ψευδομαρτύρησεστο δικαστήριο για να «εκδικηθεί τηνκοινωνία που την ποδοπάτησε έτσι».Απορεί κανείς για ποιο ποδοπάτημαομιλεί. Η κ. Μπέττυ διατηρεί επιτυχημένηεπιχείρηση στην Κρήτη και ντύνεται στηLuisa,όπως πολλά ανάλογα σελεμπριτις. Δενφτύνεις στους τάφους - αυτά τα έκανεμόνο ο Μπορίς Βιαν. Και ξεχάστηκε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

Λίγες μέρες πριν από το οριστικό φινάλε του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ συνεχίζει το πιο απρόβλεπτο τηλεοπτικό του αντίο, μετά το φιλί του με τον Τζίμι Φάλον και την επανένωση των μεγάλων παρουσιαστών του late night.
THE LIFO TEAM
Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

TV & Media / Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

Το «Andromeda» συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα τραγούδια που κινούνται καλά στα στοιχήματα, με πολλούς να θεωρούν ότι οι LELEK έχουν καταφέρει να συνδυάσουν με επιτυχία την παράδοση με έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό ήχο
THE LIFO TEAM