Ζευγάρι Βρετανών κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι και το μετέδιδε μέσω live streaming - Τους κατέδωσε παιδόφιλη

Ζευγάρι Βρετανών κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι και το μετέδιδε μέσω live streaming - Τους κατέδωσε παιδόφιλη Facebook Twitter
Η 34χρονη Sarah Gotham και ο 36χρονος Craig Forbes.
3

Ζευγάρι από τη Βρετανία νάρκωσε και στη συνέχεια κακοποίησε ένα κοριτσάκι κάτω των 13 ετών για να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις μιας παιδόφιλης μέσω Skype.

Τα περιστατικά έλαβαν χώρα μεταξύ του Δεκεμβρίου του 2012 και του Μαρτίου του 2013.

Το ζευγάρι, η 34χρονη Sarah Gotham και ο 36χρονος Craig Forbes, ήρθαν σε επικοινωνία μέσω Omegle (ένα ιντερνετικό chat room) με την 42χρονη Αμερικανίδα Kori Ellis.

Οι τρεις τους κανόνισαν την οικονομική ανταμοιβή και άλλες λεπτομέρειες της «συναλλαγής» τους και κατόπιν κακοποίησαν ερωτικά το παιδί αρκετές φορές, στέλνοντας φωτογραφίες και βίντεο στην Ellis.

Ωστόσο, η τελευταία συνελήφθη τον Απρίλιο του 2015 στο Σαν Φρανσίσκο κατά τη διάρκεια μίας επιχείρησης του FBI. Ομολόγησε ότι ήταν παιδόφιλη καθώς και πως επικοινωνούσε διαδικτυακά με άλλους, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν χιλιάδες φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας.

Η ίδια συμφώνησε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς με αντάλλαγμα τη μείωση της ποινής της και αποκάλυψε τόσο τα ονόματα του ζευγαριού όσο και τη μεταξύ τους συμφωνία.

Μάλιστα, σε μία ασυνήθιστη κίνηση, τέσσερις πράκτορες του FBI ταξίδεψαν στη Μεγάλη Βρετανία για να δώσουν αυτοπροσώπως τα στοιχεία σε βρετανικό δικαστήριο.

Η Gotham καταδικάστηκε σε έξι χρόνια και ο Forbes σε οκτώ.

Με πληροφορίες από BBC και Guardian

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Αγάλματα του Δία και της Αφροδίτης ηλικίας 2.000 ετών ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο της Μικράς Ασίας

Αρχαιολογία & Ιστορία / Αγάλματα του Δία και της Αφροδίτης ηλικίας 2.000 ετών ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο της Μικράς Ασίας

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Νούρι Ερσόι ανακοίνωσε ότι δύο αγάλματα που απεικονίζουν τον Δία και την Αφροδίτη ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο
NEWSROOM
O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

LiFO politics / O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

Ο πρέσβης ε.τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς μιλάει στη Βασιλική Σιούτη για την αδυναμία της Ελλάδας να πείσει την ΕΕ να ασχοληθεί με την καταπάτηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και δηλώνει ότι η χώρα θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα για την Συμφωνία των Πρεσπών, «αν υπήρχε διάθεση από τους τότε διαπραγματευτές για μία ευρύτερη στήριξη στη Βουλή».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ