Δημοφιλής YouTuber, ο οποίος ταξίδευε με πτήση της «Delta Air Lines» υποστηρίζει ότι η εταιρεία τον κατέβασε από το αεροσκάφος, επειδή μίλησε στο τηλέφωνο με τη μαμά του στα αραβικά, λίγο πριν την απογείωση.

 

Ο Adam Saleh, ο οποίος έχει πάνω από 1,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, στο κανάλι του με φάρσες και βίντεο σχετικά με τη μουσουλμανική ζωή, ανέβασε βίντεο με τη στιγμή της έντασης στο αεροσκάφος, λέγοντας ότι όταν μίλησε στη μαμά του, μία γυναίκα από το μπροστινό κάθισμα γύρισε και του είπε ότι πρέπει να μιλάει στα αγγλικά. Εκείνος της απάντησε ότι θα μιλάει σε όποια γλώσσα θέλει και τότε, όπως υποστηρίζει, ο άνδρας που καθόταν δίπλα στη γυναίκα σηκώθηκε και άρχισε να του ουρλιάζει.

 

 

«Μιλάω με τη μαμά μου κάθε μέρα. Μιλάει μόνο αραβικά», δήλωσε ο Saleh, ο οποίος σημείωσε ότι το ζευγάρι πήγε μετά στον πιλότο, ο οποίος φαινόταν ντροπιασμένος και αμήχανος και ζήτησε να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος ο YouTuber και ο φίλος του με τον οποίο συνταξίδευαν. Το ίδιο φέρονται να απαίτησαν και περίπου 20 ακόμη επιβάτες της πτήσης, ενώ υπήρξαν και κάποιοι που πήραν το μέρος του Saleh και του φίλου του, οι οποίοι τελικά κατέβηκαν από το αεροσκάφος.

 

Η Delta εξέδωσε ανακοίνωση όταν το ζήτημα έλαβε διαστάσεις, αναφέροντας ότι δύο επιβάτες απομακρύνθηκαν επειδή υπήρξε επεισόδιο στην καμπίνα, με αποτέλεσμα περίπου 20 πελάτες να εκφράσουν τη δυσφορία τους. 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr