Ξεκίνησε η αποχώρηση των γερμανικών δυνάμεων από την τουρκική βάση του Ιντσιρλίκ

Ξεκίνησε η αποχώρηση των γερμανικών δυνάμεων από την τουρκική βάση του Ιντσιρλίκ Facebook Twitter
0

Οι γερμανικές στρατιωτικές δυνάμεις άρχισαν σήμερα (9/7) να αποχωρούν από την τουρκική αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ, απ' όπου υποστήριζαν τη διεξαγωγή των πολεμικών επιχειρήσεων της διεθνούς συμμαχίας -υπό τις ΗΠΑ- κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Η εξέλιξη αυτή, δρομολογήθηκε μετά την άρνηση της Άγκυρας να επιτρέψει την είσοδο Γερμανών κοινοβουλευτικών στην αναφερόμενη βάση.

Η έναρξη της αποχώρησης ανακοινώθηκε από εκπρόσωπο του γερμανικού υπουργείου Άμυνας, ενώ εγκρίθηκε από το κοινοβούλιο της Γερμανίας, τον Ιούνιο κι ενισχύει την διάσταση απόψεων και διαφορών μεταξύ των δύο κυβερνήσεων σε μια σειρά από ζητήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Διεθνή / Εκπνέει το τελεσίγραφο Τραμπ: «Είμαστε σε έντονες διαπραγματεύσεις» λέει - Το Ιράν προειδοποιεί για αντίποινα

Παράλληλα, οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τραμπ διερωτώνται για την ψυχική υγεία του - Μπορούν να τον απομακρύνουν προσφεύγοντας στην 25η Τροπολογία του Συντάγματος;
THE LIFO TEAM
Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM