Ξανά θετικός στην Covid-19 ο Τζο Μπάιντεν- Επιστρέφει στην καραντίνα

Ξανά θετικός στην Covid-19 ο Τζο Μπάιντεν- Επιστρέφει στην καραντίνα Facebook Twitter
Φωτ: EPA/JIM LO SCALZO
0

Ο Τζο Μπάιντεν βρέθηκε ξανά θετικός στην Covid-19 το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με επιστολή του προεδρικού γιατρού Δρ. Κέβιν Ο'Κόνορ.

Ο ίδιος έκανε λόγο για πιθανό «rebound» θετικότητας της Covid-19, σημειώνοντας ότι «παρατηρείται σε ένα μικρό ποσοστό ασθενών που υποβάλλονται σε θεραπεία με Paxlovid».

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει «καμία επανεμφάνιση συμπτωμάτων και συνεχίζει να αισθάνεται αρκετά καλά» και, ως εκ τούτου, δεν θα συνεχίσει τη θεραπεία, ανέφερε ο Λευκός Οίκος.

Ο Δρ. Κέβιν Ο'Κόνορ δήλωσε ότι ο Τζο Μπάιντεν διαγνώστηκε αρνητικό; το βράδυ της Τρίτης, το πρωί της Τετάρτης, το πρωί της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής, πριν βρεθεί θετικός το πρωί του Σαββάτου.

«Ωστόσο θα ξεκινήσει εκ νέου αυστηρές διαδικασίες απομόνωσης», σημείωσε ο προεδρικός γιατρός.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βγήκε από την καραντίνα την Τετάρτη, αφού βρέθηκε αρνητικός σε διαδοχικές εξετάσεις, πανηγυρίζοντας την επιστροφή του σε δηλώσεις από τον κήπο του Λευκού Οίκου.

Ο γιατρός του Μπάιντεν δήλωσε ότι ο πρόεδρος δεν εμφανίζει συμπτώματα, αλλά θα απομονωθεί στον Λευκό Οίκο.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Milliyet: Το ΕΛΚ μπλοκάρει την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ εν όψει Ευρωεκλογών

Διεθνή / Milliyet: Το ΕΛΚ σχεδιάζει να τερματίσει το καθεστώς της Τουρκίας ως υποψήφιας για ένταξη στην ΕΕ πριν τις ευρωεκλογές

Άρθρο στην ακραίως λαϊκιστική και φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Milliyet, μιλά για προεκλογική διακήρυξη του ΕΛΚ λίγο πριν από τις Ευρωεκλογές
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ