LIVE!

WSJ: Σε ελληνικά χέρια πέρασε η θρυλική έπαυλη του Playboy

WSJ: Σε ελληνικά χέρια πέρασε η θρυλική έπαυλη του Playboy Facebook Twitter
Oι Evan και Daren Metropoulos στη βίλα του Χέφνερ στις 19 Οκτωβρίου του 2012
3
WSJ: Σε ελληνικά χέρια πέρασε η θρυλική έπαυλη του Playboy Facebook Twitter
Evan Metropoulos και Daren Metropoulos με τον Snoop Dogg

Στα χέρια ελληνοαμερικανού φέρεται να περνάει η θρυλική έπαυλη του ιδιοκτήτη του Playboy, Χιου Χέφνερ, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της  WSJ, έτοιμος να την αγοράσει είναι ο 32χρονος Daren Metropoulos, ο οποίος είχε αγοράσει και την διπλανή έπαυλη το 2009 από τον Χέφνερ έναντι 18 εκατ. δολαρίων.

Ο Μetropoulos είναι γιος του δισεκατομμυριούχου επενδυτή και επιχειρηματία Dean Metropoulos ο οποίος έχει περιουσία που εκτιμάται στα 2,6 δισ. δολάρια.

WSJ: Σε ελληνικά χέρια πέρασε η θρυλική έπαυλη του Playboy Facebook Twitter

Ο 32χρονος εξέδωσε σύμφωνα με την εφημερίδα και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως «η κληρονομιά του οικήματος υπερβαίνει κατά πολύ τη διασημότητα του. Είναι ένα πραγματικό προνόμιο να έχω την τιμή να είμαι ο διαχειριστής μιας τέτοιας περιουσίας».

WSJ: Σε ελληνικά χέρια πέρασε η θρυλική έπαυλη του Playboy Facebook Twitter

Αρνήθηκε δε να αποκαλύψει το ποσό της αγοράς, το οποίο πάντως εκτιμάται στα 200 εκατ. δολάρια. Ο Daren Metropoulos είχε λάβει μέρος και σε πάρτι στη βίλα που διαθέτει 29 δωμάτια, 12 υπνοδωμάτια, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα καθώς και άδεια λειτουργίας ως ζωολογικός κήπος.

Διεθνή
3

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η ανοχή του βρετανού μονάρχη τελείωσε - Ο πρίγκιπας Άντριου αποχώρησε μέσα στη νύχτα από το σπίτι του στο Royal Lodge
THE LIFO TEAM