Τζίτζι Χαντίντ: Ανοιχτή επιστολή σε παπαράτσι και φανς: «Ένα γράμμα από μία μαμά»

Τζίτζι Χαντίντ: Ανοιχτή επιστολή σε παπαράτσι και φανς: «Ένα γράμμα από μία μαμά» Facebook Twitter
Instagram
0

Έκκληση προς τους παπαράτσι και τους φανς έκανε η Τζίτζι Χαντίντ με ανάρτησή της στα social media.

Το supermodel έγραψε μια ανοιχτή επιστολή με τον τίτλο «Ένα γράμμα από μία μαμά» ζητώντας τους να απομακρύνουν το πρόσωπο της κόρης της Khai από τις φωτογραφίες, στην περίπτωση που κάποιος έχει απαθανατίσει τη μικρή.

Στην επιστολή της αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Καθώς το μωρό μας μεγαλώνει, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορούμε να την προστατεύσουμε από οτιδήποτε θα θέλαμε και θα μπορούσαμε όταν ήταν μικρότερη. Λατρεύει να βλέπει τον κόσμο».

Το supermodel προσθέτει δε ότι η κόρη της απορεί και δεν καταλαβαίνει γιατί χρειάζεται να της καλύπτουν το πρόσωπο όταν βγαίνει σε δημόσια θέα. «Στις πιο πρόσφατες επισκέψεις μας στη Νέα Υόρκη, άρχισε να θέλει να απομακρύνουμε το αντηλιακό σκίαστρο της (κάτι που έχει συνηθίσει στο σπίτι) ...αλλά δεν καταλαβαίνει γιατί της καλύπτουμε το πρόσωπο στην πόλη ή από τι θέλω να την προστατεύσω»

«Αλλά ως νέα μαμά, θέλω απλώς το καλύτερο για το μωρό μου, όπως κάνουν όλοι οι γονείς ... και ελπίζω ότι αυτό μπορεί να συνεχίσει τη συζήτηση για την προστασία των ανηλίκων στα μέσα ενημέρωσης, ακόμα κι αν προέρχονται από γνωστές οικογένειες» συνεχίζει.

Προσθέτει δε ότι «Θέλω επίσης να δει την πιο καταπληκτική πόλη στον κόσμο και τους όμορφους και διαφορετικούς ανθρώπους που περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης ... δηλαδή, χωρίς το άγχος του τσίρκου των μέσων ενημέρωσης που ακολουθεί όταν οι γονείς είναι δημόσια πρόσωπα. Ξέρω ότι οι νόμοι αλλάζουν από πολιτεία σε πολιτεία και έχω δει μερικές παπαρατσικές φωτογραφίες παιδιών στη Νέα Υόρκη με θολά τα πρόσωπά τους - αλλά, ρωτώντας, πιστεύω ότι αυτό επαφίεται στην ακεραιότητα του φωτογράφου, των δημοσιευμάτων ή των θαυμαστών που μοιράζονται τις φωτογραφίες» σημείωσε η Χαντίντ. 

Σε άλλο σημείο της επιστολής της διευκρινίζει ότι ποτέ αυτή και ο σύντροφός της δεν έχουν αναρτήσει σκόπιμα φωτογραφία της κόρης τους στα social media. «Η ευχή μας είναι να μπορεί να επιλέξει να μοιραστεί τον εαυτό της με τον κόσμο όταν φτάσει στην ηλικία (να το κάνει αυτό) και να μπορεί να ζήσει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά την παιδική της ηλικία, χωρίς να ανησυχεί για μια δημόσια εικόνα που δεν έχει επιλέξει».

Λίγο πριν κλείσει τη μακροσκελή της ανάρτηση, η Τζιτζι Χαντίντ αναφέρει προς τους παπαράτσι και τους ακολούθους της, ότι «Θα σήμαινε τα πάντα για εμάς, εάν όταν πηγαίνουμε βόλτα με την κόρη μας για να δούμε και να εξερευνήσουμε τη Νέα Υόρκη και τον κόσμο, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να θολώσετε το πρόσωπό της από τις φωτογραφίες, εάν αυτό αποτυπωθεί σε κάποια. Ξέρω ότι είναι μια επιπλέον προσπάθεια - αλλά ως νέα μαμά, θέλω απλώς το καλύτερο για το μωρό μου».

Το supermodel δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους παπαράτσι που βρέθηκαν έξω από το σπίτι της προκειμένου να απαθανατίσουν κάποια στιγμή της καθημερινότητάς της. «Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εκείνους τους παπαράτσι που σεβάστηκαν την επιθυμία μου, όταν τους ζήτησα να κρατήσουν μια απόσταση ενώ περπατούσα με το καροτσάκι, κατά το πρώτο μου ταξίδι στη Νέα Υόρκη με την Khai».

Η Τζίτζι Χαντίντ και ο Zayn Malik ανακοίνωσαν τη γέννηση της Khai Hadid Malik στις 23 Σεπτεμβρίου 2020.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ