Τζιν Χάκμαν: Νέα στοιχεία για τον θάνατό του – Τι έδειξε η έρευνα για διαρροή φυσικού αερίου

Τζιν Χάκμαν: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του ηθοποιού και της συζύγου του – Τι έδειξε η έρευνα για διαρροή φυσικού αερίου Facebook Twitter
Ο ηθοποιός Τζιν Χάκμαν και η σύζυγός του, Μπέτσι Αρακάουα/ Getty Images
0

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον θάνατο του ηθοποιού Τζιν Χάκμαν και της συζύγου του, Μπέτσι Αρακάουα.

Οι θάνατοι του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Τζιν Χάκμαν και της συζύγου του δεν οφείλονταν σε διαρροή αερίου, δήλωσαν οι αρχές στο Νέο Μεξικό την Τρίτη.

Η εταιρεία φυσικού αερίου στο Νέο Μεξικό ανέφερε ότι «δεν υπάρχουν σημαντικά ευρήματα» στην εκτεταμένη έρευνά της για διαρροές αερίου και μονοξειδίου του άνθρακα στο σπίτι του ζευγαριού, όπως τόνισε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε.

Η εταιρεία είπε, ωστόσο, ότι εντόπισε- κατά τη διάρκεια της έρευνάς της στις 26 Φεβρουαρίου- μια «μικρή διαρροή» σε έναν από τους καυστήρες καθώς και τέσσερις παραβιάσεις του κώδικα για την εγκατάσταση συστημάτων για θερμοσίφωνα και τζάκια, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

«Αυτά τα αποτελέσματα δεν πιστεύουμε ότι αποτελούν παράγοντα για τον θάνατο του Τζιν Χάκμαν, της Μπέτσι Αρακάουα ή του σκύλου τους», σημείωσε το γραφείο του σερίφη, συμπληρώνοντας ότι έχει διαβιβάσει τις πληροφορίες αυτές στο γραφείο του ιατροδικαστή.

Τζιν Χάκμαν: «Δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα» υποψιαζόταν η κόρη του

Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες αφότου βρέθηκαν νεκροί ο Τζιν Χάκμαν και η Μπέτσι Αρακάουα, η κόρη του, Ελίζαμπεθ, είχε αναφέρει πως υποψιάζεται, ότι ο πατέρας της και η σύζυγός του έφυγαν από τη ζωή, εξαιτίας δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα.

Η κόρη του βραβευμένου με Όσκαρ, Τζιν Χάκμαν, δήλωσε πως η οικογένεια δεν έχει λάβει ακόμα την επίσημη αιτία του θανάτου του Χολιγουντιανού σταρ και της συζύγου του, Μπέτσι Αρακάουα. Ωστόσο, όπως είχε δηλώσει η ίδια στο TMZ, «υπάρχει η πιθανότητα να πέθαναν μετά από εισπνοή τοξικών αερίων».

Ο 95χρονος Χάκμαν και η 64χρονη σύζυγός του βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στη Σάντα Φε. Η αστυνομία έσπευσε για να ελέγξει την κατάσταση και από την πρώτη στιγμή κατέστησε σαφές, ότι δεν εντόπισε ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

 Αφού δεν υπήρχαν σημάδια ορατού τραύματος, ο σερίφης εξήγησε, ότι θα μπορούσαν να είναι θύματα διπλής ανθρωποκτονίας, αυτοκτονίας, τυχαίου θανάτου ή φυσικών αιτιών.

Όταν βρέθηκαν τα πτώματά τους, οι αρχές ζήτησαν ένταλμα για τη διεξαγωγή έρευνας και κάλεσαν, τόσο την πυροσβεστική υπηρεσία, όσο και την εταιρεία φυσικού αερίου, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι το σπίτι ήταν ασφαλές για έρευνα.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμένος παράδεισος: Η κλιματική αλλαγή αλλάζει τα καλοκαίρια στην Ευρώπη

Περιβάλλον / Οι «χαμένοι παράδεισοι» της Ευρώπης: Πώς η κλιματική αλλαγή αλλάζει τα καλοκαίρια μας

Η έντονη ζέστη, οι υψηλές θερμοκρασίες αλλά και οι μακροπρόθεσμες συνέπειες της κλιματικής αλλαγής κάνουν τους πιο περιζήτητους προορισμούς της ηπείρου, τόπους προς αποφυγή
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ: Η αναφορά του στη λίστα Έπσταϊν - Ποιους αποκάλεσε «κακούς ανθρώπους»

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Η αναφορά του στη λίστα Έπσταϊν - Ποιους αποκάλεσε «κακούς ανθρώπους»

Ο Αμερικανός πρόεδρος δέχεται επίθεση από υποστηρικτές του λόγω υποψιών ότι η κυβέρνησή του κρύβει λεπτομέρειες για τα εγκλήματα του Έπσταϊν για να προστατεύσει την πλούσια ελίτ — συμπεριλαμβανομένου του ίδιου
LIFO NEWSROOM
«Ένα μελλοντικό παλαιστινιακό κράτος θα σέβεται το διεθνές δίκαιο, τις γυναίκες και τις συμφωνίες»

Διεθνή / «Ένα μελλοντικό παλαιστινιακό κράτος θα σέβεται το διεθνές δίκαιο, τις γυναίκες και τις συμφωνίες»

Η πρώτη Παλαιστίνια ΥΠΕΞ, Βαρσέν Αγκχαμπεκιάν Σαχίν, μίλησε αποκλειστικά στο Euronews και κατήγγειλε αδράνεια της ΕΕ στη Γάζα - Υπόσχεται μεταρρυθμίσεις στην Παλαιστινιακή Αρχή
LIFO NEWSROOM
Συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Συρία μετά από σφοδρές συγκρούσεις με εκατοντάδες νεκρούς στη Σουέιντα

Διεθνή / Συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Συρία μετά από σφοδρές συγκρούσεις με εκατοντάδες νεκρούς στη Σουέιντα

Η κλιμάκωση στη νότια Συρία –με ταυτόχρονη εμπλοκή του Ισραήλ και πολιτική αστάθεια στην περιοχή της Σουέιντα– επαναφέρει το ζήτημα της εσωτερικής συνοχής στη Συρία
LIFO NEWSROOM
Η Λεπέν απειλεί να ανατρέψει τον Μακρόν λόγω κατάργησης αργιών και περικοπών 44 δισ. ευρώ

Διεθνή / Η Λεπέν απειλεί να ανατρέψει τον Μακρόν λόγω κατάργησης αργιών και περικοπών 44 δισ. ευρώ

«Η κυβέρνηση αυτή επιλέγει να επιτεθεί στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους αντί να κυνηγήσει τη σπατάλη», δήλωσε η Μαρίν Λεπέν, κλιμακώνοντας την πίεση προς τον πρωθυπουργό Φρανσουά Μπαϊρού
LIFO NEWSROOM