LIVE!

Twitter: Εκατοντάδες εργαζόμενοι παραιτούνται εν αναμονή της εξαγοράς από τον Έλον Μασκ

Twitter: Εκατοντάδες εργαζόμενοι παραιτούνται εν αναμονή της εξαγοράς του Έλον Μασκ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images.
0

Καθώς το ενδεχόμενο εξαγοράς του Twitter από τον Έλον Μασκ παραμένει, φαίνεται ότι εκατοντάδες εργαζόμενοι παραιτούνται μαζικά τους τελευταίους μήνες.

Εκατοντάδες εργαζόμενοι έφυγαν το 2022 ενώ μόνο τους τελευταίους τρεις μήνες 530 έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς. Οι περισσότεροι εξασφαλίζουν νέες θέσεις εργασίας σε μερικούς από τους κορυφαίους ανταγωνιστές του Twitter, όπως η Meta, η Google και το Pinterest. 

Συγκεκριμένα, όσον αφορά το τελευταίο τρίμηνο το ποσοστό των εργαζομένων που παραιτήθηκαν έφτανε στο 30% του συνολικού προσωπικού. 

«Η αβεβαιότητα που δημιουργείται λόγω της κατάστασης με τον Έλον Μασκ και του Twitter οδηγεί πολλά από τα κορυφαία ταλέντα σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης» δήλωσε στο Insider ο Γκρεγκ Λάρκιν από την Punks & Pinstripes, την εταιρεία που διεξήγαγε την ανάλυση των δεδομένων. 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο Έλον Μασκ ενημέρωσε τους συνεπενδυτές, που δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση της εξαγοράς της Twitter, ύψους 44 δισ. δολαρίων. Σύμφωνα με πηγή, σχεδιάζει να ολοκληρώσει την αγορά της εταιρείας social media μέχρι την Παρασκευή.

Οι τράπεζες που δεσμεύτηκαν να χρηματοδοτήσουν την εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ έχουν ολοκληρώσει τη σύνταξη της τελικής συμφωνίας και βρίσκονται στη διαδικασία υπογραφής των απαραίτητων εγγράφων, μετέδωσε το Bloomberg News.

Διεθνή
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τεχνητή νοημοσύνη αποκτά… φιλόσοφο

Τech & Science / Anthropic: Η τεχνητή νοημοσύνη αποκτά… φιλόσοφο

Η εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης Anthropic έχει αναθέσει σε φιλόσοφο τη διαμόρφωση του ηθικού πλαισίου του chatbot Claude, δημιουργώντας ένα εσωτερικό «σύνταγμα» 30.000 λέξεων που καθοδηγεί τον τρόπο με τον οποίο το σύστημα απαντά σε σύνθετα ηθικά ζητήματα.
THE LIFO TEAM
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ LIVE

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Live: Ο νέος ηγέτης του Ιράν και το τηλεφώνημα Τραμπ-Νετανιάχου

Νέες επιθέσεις Ισραήλ στον Λίβανο - Οι Φρουροί της Επανάστασης υποστηρίζουν πως έχουν τον «πλήρη έλεγχο» στα Στενά του Ορμούζ - Συντρίμμια σκότωσαν 11χρονη στο Κουβέιτ - Όλες οι εξελίξεις
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ εξετάζει υποστήριξη ένοπλων ομάδων κατά του ιρανικού καθεστώτος

Ο Τραμπ μίλησε την Κυριακή με Κούρδους ηγέτες και συνεχίζει επαφές με άλλους τοπικούς παράγοντες, σε μια προσπάθεια να αξιολογήσει ποιοι θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τη σημερινή αδυναμία της Τεχεράνης
THE LIFO TEAM
Το Ιράν θάβει τα παιδιά του πολύνεκρου πλήγματος σε δημοτικο σχολείο θηλέων

Διεθνή / Το Ιράν θάβει τα παιδιά του πολύνεκρου πλήγματος σε δημοτικο σχολείο θηλέων

Ο βομβαρδισμός του σχολείου, που σημειώθηκε το Σάββατο, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 175 ανθρώπους, πολλοί εκ των οποίων ήταν μαθήτριες που βρίσκονταν στις τάξεις του σχολείου στην πόλη Μινάμπ.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία απαντά στον Τραμπ: Οι πολίτες ζητούν «περισσότερη ευημερία, όχι περισσότερα προβλήματα»

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως θα διακόψει κάθε εμπορική σχέση με την Ισπανία, μετά την απόφασή της να μην επιτρέψει στον αμερικανικό στρατό να χρησιμοποιήσει τις στρατιωτικές της βάσεις στην επιχείρηση κατά του Ιράν
THE LIFO TEAM