Τρόμος στη Μόσχα: Μαυροφορεμένη γυναίκα εμφανίστηκε στο μετρό με το κεφάλι μωρού στα χέρια

Τρόμος στη Μόσχα: Μαυροφορεμένη γυναίκα εμφανίστηκε στο μετρό με το κεφάλι μωρού στα χέρια Facebook Twitter
0

Τρόμος στη Μόσχα, όπου όπως μεταδίδει το RT μια μαυροφορεμένη γυναίκα εμφανίστηκε σε σταθμό του μετρό κρατώντας στα χέρια της το κεφάλι ενός μωρού.

Η γυναίκα φέρεται να φώναζε «Allahu Akbar», δήλωσε μάρτυρας  ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με το LifeNews, το θύμα ήταν ένα κορίτσι, που προσδιορίστηκε ως  Nastya M. Μετά το φόνο, η μαυροφορεμένη γυναίκα πήγε σε ένα σταθμό του μετρό, όπου σταμάτησε μπροστά σε έναν τοπικό αστυνομικό, βγάζοντας το κεφάλι από την τσάντα της και φωνάζοντας ότι το είχε σκοτώσει. Η ύποπτη βρίσκεται πλέον  υπό κράτηση ανέφεραν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Η γυναίκα εμφανίστηκε κοντά στο σταθμό του μετρό Oktyabrskoye στη βορειοδυτική Μόσχα, σύμφωνα με το RBK News.

(Προσοχή: Σκληρές εικόνες στο video)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM