Τρένο με 196 επιβάτες εκτροχιάστηκε στην Ουάσιγκτον - Δεν τραυματίστηκε κανείς

Τρένο με 196 επιβάτες εκτροχιάστηκε στην Ουάσιγκτον - Δεν τραυματίστηκε κανείς Facebook Twitter
0

Ένα τρένο της εταιρεία Amtrak εκτροχιάστηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, έξω από το σταθμό Union Station στην Ουάσιγκτον, χωρίς να σημειωθεί κανένας τραυματισμός.

Σύμφωνα με την σιδηροδρομική υπηρεσία, το πρώτο βαγόνι του τρένου της γραμμής «20» εκτροχιάστηκε με μικρή ταχύτητα ενώ προσέγγιζε τον σταθμό. 

Ο εκπρόσωπο της Amtrak, Τζέισον Άμπραμς, ξεκαθάρισε κανένας από τους 196 επιβάτες δεν τραυματίστηκε από τον εκτροχιασμό. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12:15 μ.μ (τοπική ώρα) και σύμφωνα με την υπηρεσία έκτακτης βοήθειας, το πρώτο βαγόνι «είχε μεν βγει από τις ράγες αλλά παρέμεινε σε όρθια θέση».

«Πηγαίναμε πολύ αργά και μετά σταματήσαμε απότομα», δήλωσε αργότερα ένα από τους επιβάτες. 

Λίγο αργότερα, το πρώτο βαγόνι με τη μηχανή αντικαταστάθηκε από ένα πλήρως λειτουργικό και το τρένο συνέχισε το δρομολόγιό του με καθυστέρηση δύο ωρών. 

Με πληροφορίες από Washington Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΑΝΙΕΛ ΝΑΡΟΝΤΙΤΣΚΙ ΣΚΑΚΙ

Διεθνή / Σκάκι: Πώς οι ατεκμηρίωτες κατηγορίες σε βάρος του Ντάνιελ Ναροντίτσκι οδήγησαν στον θάνατό του

Ο Ντάνιελ Ναροντίτσκι ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες μπλιτζ στον κόσμο - Ο θάνατός του, μετά τις κατηγορίες για απάτη από τον παιδικό του ήρωα, έφερε στην επιφάνεια βαθιά προβλήματα στο χώρο του σκακιού
LIFO NEWSROOM