Τρένο με 196 επιβάτες εκτροχιάστηκε στην Ουάσιγκτον - Δεν τραυματίστηκε κανείς

Τρένο με 196 επιβάτες εκτροχιάστηκε στην Ουάσιγκτον - Δεν τραυματίστηκε κανείς Facebook Twitter
0

Ένα τρένο της εταιρεία Amtrak εκτροχιάστηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, έξω από το σταθμό Union Station στην Ουάσιγκτον, χωρίς να σημειωθεί κανένας τραυματισμός.

Σύμφωνα με την σιδηροδρομική υπηρεσία, το πρώτο βαγόνι του τρένου της γραμμής «20» εκτροχιάστηκε με μικρή ταχύτητα ενώ προσέγγιζε τον σταθμό. 

Ο εκπρόσωπο της Amtrak, Τζέισον Άμπραμς, ξεκαθάρισε κανένας από τους 196 επιβάτες δεν τραυματίστηκε από τον εκτροχιασμό. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12:15 μ.μ (τοπική ώρα) και σύμφωνα με την υπηρεσία έκτακτης βοήθειας, το πρώτο βαγόνι «είχε μεν βγει από τις ράγες αλλά παρέμεινε σε όρθια θέση».

«Πηγαίναμε πολύ αργά και μετά σταματήσαμε απότομα», δήλωσε αργότερα ένα από τους επιβάτες. 

Λίγο αργότερα, το πρώτο βαγόνι με τη μηχανή αντικαταστάθηκε από ένα πλήρως λειτουργικό και το τρένο συνέχισε το δρομολόγιό του με καθυστέρηση δύο ωρών. 

Με πληροφορίες από Washington Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο: «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Διεθνή / «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»: Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο

Όταν η δημοσιογράφος Κάθριν Λούσι ρώτησε τον Τραμπ για τα λεγόμενα αρχεία Έπσταϊν, εκείνος τη διέκοψε απότομα, δείχνοντάς την με το δάχτυλο και λέγοντας: «Quiet — quiet, piggy»
LIFO NEWSROOM
Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM