Τραμπ σε Κιμ: Aνυπομονώ να σε ξαναδώ σύντομα

Τραμπ σε Κιμ: Aνυπομονώ να σε ξαναδώ σύντομα Facebook Twitter
EPA
0

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ευχαρίστησε τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν για τον επαναπατρισμό των λειψάνων 55 Αμερικανών στρατιωτικών οι οποίοι είχαν σκοτωθεί κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας και δήλωσε ότι προσβλέπει σε νέα συνάντηση.

Η Βόρεια Κορέα παρέδωσε στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ τα λείψανα των Αμερικανών στρατιωτικών, πεσόντων στον Πόλεμο της Κορέας (1950-53), που επαναπατρίστηκαν επίσημα σε μια τελετή την Τετάρτη σε στρατιωτική βάση στη Χαβάη.

  

Μέσω Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι ανυπομονεί να συναντηθεί ξανά με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν «σύντομα».

«Σ' ευχαριστώ στον πρόεδρο Κιμ Γιονγκ Ουν διότι τήρησες τον λόγο σου & άρχισες τη διαδικασία να στείλεις σπίτι τα λείψανα των σπουδαίων και αγαπημένων αγνοούμενων πεσόντων μας! Δεν με εξέπληξε καθόλου που έκανες αυτή την ευγενική πράξη», έγραψε ο Τραμπ.

«Επίσης, ευχαριστώ για το ωραίο σου γράμμα, ανυπομονώ να σε ξαναδώ σύντομα!», συμπλήρωσε ο Τραμπ, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ