Τραμπ για την επίθεση στο Βερολίνο: Τα πράγματα απλώς χειροτερεύουν

Τραμπ για την επίθεση στο Βερολίνο: Τα πράγματα απλώς χειροτερεύουν Facebook Twitter
0

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ καταδίκασε χθες μια επίθεση σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου που άφησε εννιά νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, συνδέοντας το επεισόδιο με "ισλαμιστές τρομοκράτες" προτού ανακοινώσει η γερμανική αστυνομία ποιός ευθύνεται.

 

Σε δήλωσή του, ο Τραμπ είπε ότι "ο ISIS και άλλοι ισλαμιστές τρομοκράτες συνεχώς σφάζουν χριστιανούς στις κοινότητές τους και σε χώρους λατρείας τους ως μέρος της παγκόσμιας τζιχάντ τους", είπε, χρησιμοποιώντας ακρωνύμιο για το Ισλαμικό Κράτος.

 

Σε ξεχωριστό μήνυμα στον κοινωνικό ιστότοπο Twitter, είπε ότι η επίθεση αυτή, μαζί με άλλες στη Τουρκία και την Ελβετία δείχνουν ότι "τα πράγματα απλώς χειροτερεύουν. Ο πολιτισμένος κόσμος πρέπει να αλλάξει τρόπο σκέψης!"

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Διεθνή / Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Ο Ιταλός Filippo Sorcinelli δημιουργεί εδώ και πάνω από 20 χρόνια τελετουργικά άμφια για το Βατικανό. Μετά τον Βενέδικτο ΙΣΤ΄ και τον Φραγκίσκο, τα σχέδιά του φορέθηκαν και από τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄, που βρέθηκε στη λίστα της Vogue με τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του 2025.
THE LIFO TEAM
NATO ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Γιατί ο πόλεμος στο Ιράν δείχνει ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι έτοιμο να πολεμήσει τη Ρωσία

Από τις ελλείψεις σε πυρομαχικά μέχρι την ανεπαρκή χρηματοδότηση των ναυτικών δυνάμεων, η συμμαχία φαίνεται να βρίσκεται αρκετά μακριά από το να είναι πραγματικά έτοιμη για πόλεμο
THE LIFO TEAM