Τραγικός επίλογος για το αεροσκάφος της Air Algerie

Τραγικός επίλογος για το αεροσκάφος της Air Algerie Facebook Twitter
0

 

Τραγικός επίλογος για το αεροσκάφος της Air Algerie Facebook Twitter

Επιβεβαίωσε η γαλλική προεδρία τον εντοπισμό των συντριμμιών του αεροσκάφους της Air Algerie σε περιοχή του Μάλι, κοντά στα σύνορα με την Μπουργκίνα Φάσο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από τη γαλλική Προεδρία το αεροσκάφος έχει αναγνωριστεί με σαφήνεια και είναι σε κατάσταση διάλυσης.

Γάλλος αξιωματούχος που βρίσκεται στο Μάλι είπε ότι τα συντρίμμια έχουν επιθεωρηθεί και δεν υπάρχει κανείς επιζών από τους 116 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος.

Η Figaro επικαλείται εν τω μεταξύ πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το ισπανικό πλήρωμα είχε μόνο εμπειρία μηνών σε αυτή τη διαδρομή, καθώς το αεροσκάφος ενοικιάστηκε από ισπανική εταιρεία.

Ο υφυπουργός Μεταφορών Frédéric Cuvillier δήλωσε επίσης ότι αποκλείεται η εκδοχή της εκτόξευσης πυραύλου κατά του αεροσκάφους. Στη βόρεια πλευρά του Μάλι, όπου κατέπεσε το αεροσκάφος, δρουν ισλαμιστές αντάρτες.

Ο υπουργός Εσωτερικών Bernard Cazeneuve επίπε επίσης  ότι η έκρηξη στην πτήση «δεν αντιστοιχεί στην πιο πιθανή υπόθεση." «Πιστεύουμε ότι το αεροσκάφος συνετρίβη εξαιτίας των καιρικών συνθηκών», τόνισε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM