LIVE!

Τούρκος βαρυποινίτης σκότωσε την γυναίκα του μέσα στη φυλακή

Τούρκος βαρυποινίτης σκότωσε την γυναίκα του μέσα στη φυλακή Facebook Twitter
0
Τούρκος βαρυποινίτης σκότωσε την γυναίκα του μέσα στη φυλακή Facebook Twitter

Σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ντογάν ο βαρυποινίτης Μετίν Αβτσί σκότωσε τη σύζυγό του, Λεϊλά, όταν έμειναν μόνοι τους σε έναν χώρο που προορίζεται για τις "συζυγικές" επισκέψεις.

Ο 33χρονος Αβτσί είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 15 ετών για τη δολοφονία ενός συγγενή του.

Ο κρατούμενος πήρε το μαχαίρι που υπήρχε μέσα σε μια φρουτιέρα στο κελί και έκοψε το λαιμό της γυναίκας του, τα κίνητρά του δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.
Έπειτα, προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του.


Οι φύλακες τον βρήκαν αναίσθητο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου.

Τα τελευταία δύο χρόνια, από το 2013, στα πλαίσια των μεταρρυθμίσεων του σωφρονιστικού της συστήματος, η Τουρκική κυβέρνηση έχει ιδρύσει τα λεγόμενα "συζυγικά" κελιά, όπου οι κρατούμενοι μπορούν να περάσουν μέχρι και 24 ώρες με τους συντρόφους τους, υπό την προϋπόθεση ότι θα δώσει το "πράσινο φως" η διεύθυνση της φυλακής.

Η συζυγική βία είναι πολύ διαδεδομένη στην Τουρκία, όπου περίπου 300 γυναίκες δολοφονήθηκαν πέρσι.

Η μη κυβερνητική οργάνωση "Σταματήστε τη βία κατά των γυναικών" κατήγγειλε το έγκλημα και απαίτησε από την κυβέρνηση να επιβάλλεται αυτομάτως η ποινή των ισοβίων στους δολοφόνους γυναικών.

0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η ανοχή του βρετανού μονάρχη τελείωσε - Ο πρίγκιπας Άντριου αποχώρησε μέσα στη νύχτα από το σπίτι του στο Royal Lodge
THE LIFO TEAM