Τούρκος αρχιμαφιόζος: «Δεν πέθανα, δεν με φυλάκισαν-Υπάρχει σχέδιο συνωμοσίας εναντίον μου»

Τούρκος Αρχιμαφιόζος: «Δεν πέθανα, δεν με φυλάκισαν-Υπάρχει σχέδιο συνωμοσίας εναντίον μου» Facebook Twitter
0

Εμφανίστηκε ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ, με νέο βίντεο, προκαλώντας για μια ακόμη φορά αναστάτωση στην Τουρκία.

Όπως εξηγεί οι αρχές της χώρα που μένει, πιθανόν στο Ντουπάι, του ζήτησαν επειδή υπάρχει σχέδιο συνωμοσίας εναντίον του να μην να μην ανεβάζει βίντεο για 15 τουλάχιστον ημέρες.

«Αξιότιμοι φίλοι μου κάποιοι ισχυρίστηκαν πως έχω πεθάνει ή πως έχω φυλακιστεί. Επίσης πως τα μηνύματα μου στο Twitter πως τα γράφουν άλλοι και όχι εγώ. Αξιότιμοι φίλοι μου δεν αποφάσισα εγώ να μην δημοσιεύω βίντεο. Στη χώρα την οποία ζω με ενημέρωσαν πως είμαι στο κόκκινο δηλαδή υπάρχει μεγάλο ρίσκο να με δολοφονήσουν.

Σε 15 ημέρες θα επανεξετάσουν το ρίσκο για τη ζωή μου για συνωμοσία εναντίον μου και θα αποφασίσουν. Όμως εγώ ή εδώ ή σε άλλη χώρα ή με άλλον τρόπο και θα ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε. Αξιότιμοι φίλου μου, να είστε καλά, να μην στερείτε τις προσευχές σας. Ο Θεός να σας προσέχει!» 

Αυτή την στιγμή το βίντεο έχουν παρακολουθήσει 4 εκατ. Τούρκοι.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: «Σοβαρές ζημιές» στο πυρηνικό πρόγραμμα παραδέχεται ο υπουργός Εξωτερικών

Διεθνή / Ιράν: «Σοβαρές ζημιές» στο πυρηνικό πρόγραμμα παραδέχεται ο υπουργός Εξωτερικών

Ο Ιρανός ΥΠΕΞ φάνηκε να αμφισβητεί τον Ανώτατο Ηγέτη Χαμενεΐ, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι το πυρηνικό πρόγραμμα δεν επηρεάστηκε ουσιαστικά από τις αμερικανικές επιδρομές
LIFO NEWSROOM
Το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ επιτρέπει την απαλλαγή μαθητών από βιβλία με ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες

Διεθνή / Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επιτρέπει την απαλλαγή μαθητών από βιβλία με ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες

Επικαλούμενες τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους, τρεις οικογένειες διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν μπορούσαν να «προστατεύσουν» τα παιδιά τους από «επιβλαβές» περιεχόμενο
LIFO NEWSROOM