Τουρκία: Ο Ερντογάν μηνύει τον Κιλιτσντάρογλου για τη «διακίνηση χρημάτων στο εξωτερικό»

Τουρκία: Ο Ερντογάν μηνύει τον Κιλιτσντάρογλου για τη «διακίνηση χρημάτων στο εξωτερικό» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA.
0

Μήνυση κατέθεσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, μετά από δηλώσεις του τελευταίου ότι έχουν διακινηθεί λαθραία χρήματα στο εξωτερικό μέσω ορισμένων ιδρυμάτων στην Τουρκία.

«Προχωρούμε σε νομικά μέτρα κατά του Κιλιτσντάρογλου λόγω των αβάσιμων κατηγοριών και συκοφαντιών του κατά του προέδρου μας», σημείωσε ο δικηγόρος του Ερντογάν, Χουσεΐν Αϊντίν μέσω ανακοίνωσης.  

Οι σκληρές επικρίσεις από την αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης έρχονται εν μέσω σοβαρής οικονομικής κρίσης στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τον Κιλιτσντάρογλου, ο Τούρκος πρόεδρος είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τη χώρα μαζί με μέλη της οικογενείας του και αξιωματούχους του κόμματός, έχοντας μαζί του μεγάλα χρηματικά ποσά.

Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με τον ίδιο θα αποφύγει τη δικαστική δίωξη για διαφθορά και για κλοπή εθνικού πλούτου σε περίπτωση που αλλάξει η κυβέρνηση και έρθει στην εξουσία η αντιπολίτευση.

Με πληροφορίες από Ertnews

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ γυρίζουν μισό αιώνα πίσω στις αμβλώσεις: Η υπόθεση Roe v. Wade και η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου

Διεθνή / Οι ΗΠΑ γυρίζουν μισό αιώνα πίσω στις αμβλώσεις: Η υπόθεση Roe v. Wade και η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου

Μετά από την αλλαγή στη σύνθεση του δικαστηρίου, οι συντηρητικοί δικαστές δημιούργησαν μια πλειοψηφία για να ακυρώσουν το δικαστικό προηγούμενο που θεωρούσαν κατάφωρα λανθασμένο
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ