LIVE!

Τουρκάλα ηθοποιός πήγε στη Σάμο και συγκρίνει τις τιμές με την Τουρκία

Τουρκάλα ηθοποιός πήγε στη Σάμο και συγκρίνει τις τιμές με την Τουρκία Facebook Twitter
0

Γνωστοί και άγνωστοι, διάσημοι και άσημοι, επώνυμοι και μη, οι Τούρκοι πολίτες έχουν βάλει για τα καλά την Ελλάδα στον χάρτη των προορισμών τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μεγάλο ρόλο στην προτίμηση των Τούρκων τουριστών παίζει το γεγονός της εξαιρετικής ακρίβειας, λόγω του αβάσταχτου πληθωρισμού (οι επίσημες αρχές τον ανακοίνωσαν λίγο πάνω από 70%, αλλά ανεξάρτητοι οικονομολόγοι, οι οποίοι μετρούν και όσες κατηγορίες προϊόντων αφήνει έξω από τις μετρήσεις της η επίσημη στατιστική αρχή της χώρας TÜİK, τον μετρούν στο 113,08%), αλλά και το γεγονός ότι οι παραλίες της Ελλάδας είναι μοναδικής ομορφιάς, το φαγητό είναι ποιοτικό και συνάμα όχι ακριβό όταν συγκρίνεται με αυτό που προσφέρεται σε τουριστικά μέρη.

Απόδειξη επ' αυτού μπορεί να βρεθεί σε οποιονδήποτε τουρίστα κληθεί να σχολιάσει το πώς πέρασε τις διακοπές του στη χώρα μας, αλλά το να ακούγεται από μία ηθοποιό της Τουρκίας φέρει ένα διαφορετικό βάρος στο κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει τις επιλογές των απλών τουριστών στο μέλλον.

Τουρκάλα ηθοποιός πήγε στη Σάμο και συγκρίνει τις τιμές με την Τουρκία Facebook Twitter

Η ηθοποιός Μπεγκιούμ Ονέρ πήγε πρόσφατα στην Αλικαρνασσό και στη συνέχεια στην Ελλάδα για διακοπές. Η ηθοποιός επαναστάτησε ενάντια στις ακριβές τιμές στην Αλικαρνασσό και σε δήλωσή της είπε: «Αν φας γαρίδες, καλαμάρια ή χταπόδι για δύο άτομα, θα πληρώσεις 5.000 TL στην Τουρκία. Στη Σάμο τα ίδια κοστίζουν 1.500, ίσως και 1.000 λίρες. Εκεί είναι μια σοβαρή διαφορά τιμής».

Δηλώνοντας ότι οι παραλίες είναι δωρεάν στην Ελλάδα, ο ηθοποιός είπε: «Δεν πληρώνεις στην είσοδο. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν πληρώνεις για ξαπλώστρες. Στη χώρα μας, πρέπει να πληρώσεις για ξαπλώστρες, όπου κι αν πας αυτά είναι πραγματικά λυπηρά γιατί όλοι χρειάζονται διακοπές».

Διεθνή
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Χάνουμε τουρίστες από την Ελλάδα», λένε Τούρκοι ξενοδόχοι - Πλημμυρίζουν τα νησιά για το Μπαϊράμι

Διεθνή / Τριήμερο στα ελληνικά νησιά για το Μπαϊράμι κάνουν οι Τούρκοι μετά το «φτηνό, καλό φαγητό»

Φθηνότερος και ο τουρκικός καφές στα ελληνικά νησιά - Σχεδόν 50.000 Τούρκοι τουρίστες αναμένονται την επόμενη εβδομάδα στο Αιγαίο - «Χάνουμε τουρίστες από την Ελλάδα», λένε Τούρκοι ξενοδόχοι - Τριήμερο για τρεις στην Αλικαρνασσό, $1200, τριήμερο για τρεις στη Ρόδο $1.000!
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ένα αρχιτεκτονικό γραφείο να αποδεσμευτεί από το όνομα του ιδρυτή του; Η υπόθεση Zaha Hadid

Διεθνή / Μπορεί ένα αρχιτεκτονικό γραφείο να αποδεσμευτεί από το όνομα του ιδρυτή του; Η υπόθεση Zaha Hadid

Το Εφετείο της Αγγλίας έκρινε ότι η συμφωνία που υποχρεώνει το Zaha Hadid Architects να διατηρεί το όνομα της ιδρύτριάς του και να καταβάλλει 6% των εσόδων του στο Zaha Hadid Foundation μπορεί να τερματιστεί με εύλογη προειδοποίηση, ανοίγοντας τον δρόμο για πιθανή επαναδιαπραγμάτευση ή αλλαγή ονόματος.
THE LIFO TEAM
Ο πόλεμος παγώνει τη μόδα: Διεθνή brands κλείνουν καταστήματα στη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Ο πόλεμος παγώνει τη μόδα: Διεθνή brands κλείνουν καταστήματα στη Μέση Ανατολή

Η κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή οδηγεί διεθνείς ομίλους πολυτελείας και μεγάλες αλυσίδες λιανεμπορίου σε προσωρινό κλείσιμο καταστημάτων και αναστολή δραστηριοτήτων στον Κόλπο.
THE LIFO TEAM
«Αν αυτό είναι ομοφοβικό, τότε είμαι»: Η δήλωση του Shia LaBeouf που πυροδότησε αντιδράσεις

Διεθνή / «Αν αυτό είναι ομοφοβικό, τότε είμαι»: Η δήλωση του Shia LaBeouf που πυροδότησε αντιδράσεις

Ο Shia LaBeouf μίλησε σε συνέντευξή του στον Andrew Callaghan για την πρώτη του σύλληψη στη Νέα Ορλεάνη, δηλώνοντας «αν αυτό είναι ομοφοβικό, τότε είμαι», λίγο πριν συλληφθεί ξανά κατά τη διάρκεια του Mardi Gras. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα social media και επανέφεραν στο προσκήνιο το ταραχώδες δημόσιο προφίλ του ηθοποιού.
THE LIFO TEAM
«Το φως μπαίνει στο κάδρο»: Πώς αντιδρούν οι Ιρανοί κινηματογραφιστές της διασποράς στον θάνατο του Χαμενεΐ

Διεθνή / «Το φως μπαίνει στο κάδρο»: Πώς αντιδρούν οι Ιρανοί κινηματογραφιστές της διασποράς στον θάνατο του Χαμενεΐ

Ιρανοί σκηνοθέτες και δημιουργοί της διασποράς τοποθετούνται δημόσια μετά τον θάνατο του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, μιλώντας για «το τέλος ενός 47χρονου εφιάλτη», αλλά και για την αβεβαιότητα που ακολουθεί. Δηλώσεις, ανοιχτές επιστολές και αναρτήσεις στα social media φωτίζουν τη σύνθετη στάση της ιρανικής πολιτισμικής κοινότητας απέναντι στις εξελίξεις.
THE LIFO TEAM
Chet Hanks: «Free me» από την Κολομβία – Μπλόκο επιστροφής λόγω διαβατηρίου

Διεθνή / Ο Chet Hanks και το ελληνικό διαβατήριο που τον κράτησε στη Μεντεγίν

Ο Chet Hanks δήλωσε μέσω Instagram ότι παραμένει στην Κολομβία λόγω προβλήματος με το διαβατήριό του. Ο 35χρονος ηθοποιός και ράπερ, γιος του Tom Hanks και της Rita Wilson, εξήγησε ότι ταξίδευε με το ελληνικό του διαβατήριο και δεν είχε μαζί του το αμερικανικό, γεγονός που δυσκολεύει την επιστροφή του στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ LIVE

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Live: Έκτακτη σύσκεψη στο ΥΠΕΝ - «Πολύ αργά» για συνομιλίες με το Ιράν, λέει ο Τραμπ

Όλες οι εξελίξεις - Στους 787 έχει ανέλθει ο αριθμός των νεκρών στο Ιράν - Νέες ισχυρές εκρήξεις στην Τεχεράνη - Κλειστά τα σχολεία στο Ακρωτήρι μέχρι την Παρασκευή
THE LIFO TEAM