Τουρίστρια σκότωσε έναν κύκνο στην προσπάθεια να βγάλει μια selfie

Τουρίστρια σκότωσε έναν κύκνο στην προσπάθεια να βγάλει μια selfie Facebook Twitter
3

Σε μάστιγα έχουν αρχίσει να εξελίσσονται οι selfies, αφού εκτός από το να βάζουν πολλές φορές σε κίνδυνο την ζωή των πρωταγωνιστών τους (το 2015 σκότωσαν περισσότερους ανθρώπους από ότι οι καρχαρίες), πλέον αποτελούν και τεράστια απειλή για τα ζώα.

Τελευταία έρχονται στη δημοσιότητα ολοένα και περισσότερα περιστατικά όπου πλέον ματαιόδοξοι και απερίσκεπτοι τουρίστες βασανίζουν διάφορα ζώα στην προσπάθειά τους να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί τους.

Πριν λίγο καιρό κάποιοι τουρίστες σε παραλία της Αργεντινή περιέφεραν ένα μωρό δελφίνι κάτω από τον καυτό ήλιο για να βγάλουν μαζί του φωτογραφία, καταδικάζοντάς το τελικά σε αργό και μαρτυρικό θάνατο. Άλλο παρόμοιο περιστατικό έκανε λόγο για τουρίστα που έκανε το ίδιο σε έναν καρχαρία, ενώ άλλη μία σχετική είδηση, από την Κίνα ανέφερε νεκρά παγόνια που άφησαν πίσω τους οι επισκέπτες ενός ζωολογικού κήπου, πάλι μετά από εξαναγκαστικές selfies που έβγαλαν μαζί τους.

Το νέο περιστατικό έρχεται από την ΠΓΔΜ, όπου σύμφωνα με όσα μεταδίδει το macedoniaonline.eu, μια τουρίστρια από την Βουλγαρία έσυρε με την βία έναν κύκνο έξω από μια λίμνη για να φωτογραφηθεί μαζί του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αφού έβγαλε την πολυπόθητη φωτογραφία, τον παράτησε στην ακτή και το άτυχο ζώο πέθανε, καθώς αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως μετά ο κύκνος δεν κουνιόταν καθόλου. 

Τουρίστρια σκότωσε έναν κύκνο στην προσπάθεια να βγάλει μια selfie Facebook Twitter

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ