ΤΩΡΑ

Τουρίστρια σκότωσε έναν κύκνο στην προσπάθεια να βγάλει μια selfie

Τουρίστρια σκότωσε έναν κύκνο στην προσπάθεια να βγάλει μια selfie Facebook Twitter
3

Σε μάστιγα έχουν αρχίσει να εξελίσσονται οι selfies, αφού εκτός από το να βάζουν πολλές φορές σε κίνδυνο την ζωή των πρωταγωνιστών τους (το 2015 σκότωσαν περισσότερους ανθρώπους από ότι οι καρχαρίες), πλέον αποτελούν και τεράστια απειλή για τα ζώα.

Τελευταία έρχονται στη δημοσιότητα ολοένα και περισσότερα περιστατικά όπου πλέον ματαιόδοξοι και απερίσκεπτοι τουρίστες βασανίζουν διάφορα ζώα στην προσπάθειά τους να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί τους.

Πριν λίγο καιρό κάποιοι τουρίστες σε παραλία της Αργεντινή περιέφεραν ένα μωρό δελφίνι κάτω από τον καυτό ήλιο για να βγάλουν μαζί του φωτογραφία, καταδικάζοντάς το τελικά σε αργό και μαρτυρικό θάνατο. Άλλο παρόμοιο περιστατικό έκανε λόγο για τουρίστα που έκανε το ίδιο σε έναν καρχαρία, ενώ άλλη μία σχετική είδηση, από την Κίνα ανέφερε νεκρά παγόνια που άφησαν πίσω τους οι επισκέπτες ενός ζωολογικού κήπου, πάλι μετά από εξαναγκαστικές selfies που έβγαλαν μαζί τους.

Το νέο περιστατικό έρχεται από την ΠΓΔΜ, όπου σύμφωνα με όσα μεταδίδει το macedoniaonline.eu, μια τουρίστρια από την Βουλγαρία έσυρε με την βία έναν κύκνο έξω από μια λίμνη για να φωτογραφηθεί μαζί του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αφού έβγαλε την πολυπόθητη φωτογραφία, τον παράτησε στην ακτή και το άτυχο ζώο πέθανε, καθώς αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως μετά ο κύκνος δεν κουνιόταν καθόλου. 

Τουρίστρια σκότωσε έναν κύκνο στην προσπάθεια να βγάλει μια selfie Facebook Twitter
3

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρίστας πέθανε ξαφνικά ενώ ανέβαινε στην Αίτνα εν μέσω καύσωνα

Διεθνή / Τουρίστας πέθανε ξαφνικά ενώ ανέβαινε στην Αίτνα εν μέσω καύσωνα

«Οι τουρίστες που συμμετέχουν σε αυτές τις εκδρομές δεν πρέπει να υποτιμούν τους κινδύνους που σχετίζονται με τις υψηλές θερμοκρασίες, την έντονη υγρασία και την απότομη άνοδο του υψομέτρου»
LIFO NEWSROOM
Νόμιζαν ότι γνώριζαν τη συμπεριφορά των χάμστερ τους μέχρι που έβαλαν κάμερες παρακολούθησης

Διεθνή / Νόμιζαν ότι γνώριζαν τη συμπεριφορά των χάμστερ τους μέχρι που έβαλαν κάμερες παρακολούθησης

Οι δαπάνες της βιομηχανίας κατοικιδίων στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί κατά 50% τα τελευταία πέντε χρόνια και εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 150 δισεκατομμύρια δολάρια το 2024
LIFO NEWSROOM
Τιμ Νταν: Ποιος είναι ο υπερσυντηρητικός δισεκατομμυριούχος πάστορας που θέλει να εκλέξει τον Τραμπ

Διεθνή / Τιμ Νταν: O υπερσυντηρητικός δισεκατομμυριούχος πάστορας που θέλει πρόεδρο τον Τραμπ

Αν και πιστεύει ότι το χρήμα δημιουργεί «ψευδαίσθηση ελέγχου» ο Νταν χρηματοδοτεί με εκατομμύρια την εκστρατεία του Τραμπ - Ποιος είναι ο μεγιστάνας των ορυκτών καυσίμων και το πιο ισχυρό πρόσωπο στο Τέξας
LIFO NEWSROOM