Τουλάχιστον 4 νεκροί από επίθεση ενόπλου σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στο Μεξικό

Τουλάχιστον 4 νεκροί από επίθεση ενόπλου σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στο Μεξικό Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δώδεκα τραυματίστηκαν, από την επίθεση ενόπλου στο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής «BPM Festival» στο Μεξικό. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για πέμπτο νεκρό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ένοπλος επιτέθηκε στο κλαμπ «Blue Parrot», όπου βρισκόταν σε εξέλιξη πάρτι για την τελευταία ημέρα του BPM, στο θέρετρο Πλάγια ντελ Κάρμεν. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του φεστιβάλ, η επίθεση ξεκίνησε στον δρόμο έξω από το κλαμπ, ενώ μεταξύ των νεκρών είναι τρία μέλη της ομάδας ασφαλείας του BPM.

Βίντεο που δημοσιεύθηκαν δείχνουν κόσμο πανικόβλητο να προσπαθεί να απομακρυνθεί.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς, στο κλαμπ Jungle, όπου επίσης πραγματοποιείται μέρος του φεστιβάλ. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ταυτότητα ή τα κίνητρα του δράστη.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Διεθνή / Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Οι κάτοικοι της συνοικίας al-Bustan στην ανατολική Ιερουσαλήμ αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα πατρικά τους σπίτια, καθώς σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές είναι η οικονομικότερη λύση
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ TIME

Διεθνή / Time: «Το reunion του Τραμπ με τον Σι» - Πώς το ταξίδι στην Κίνα έδειξε ότι η παγκόσμια ισχύς αλλάζει χέρια

Το εξώφυλλο του περιοδικού για το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στην Κίνα - Τι αναφέρει σε ανάλυσή του για τους στόχους Τραμπ και πώς ο «Σι τον έβαλε στη γωνία»
THE LIFO TEAM