Τουλάχιστον 4 νεκροί από επίθεση ενόπλου σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στο Μεξικό

Τουλάχιστον 4 νεκροί από επίθεση ενόπλου σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στο Μεξικό Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δώδεκα τραυματίστηκαν, από την επίθεση ενόπλου στο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής «BPM Festival» στο Μεξικό. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για πέμπτο νεκρό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ένοπλος επιτέθηκε στο κλαμπ «Blue Parrot», όπου βρισκόταν σε εξέλιξη πάρτι για την τελευταία ημέρα του BPM, στο θέρετρο Πλάγια ντελ Κάρμεν. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του φεστιβάλ, η επίθεση ξεκίνησε στον δρόμο έξω από το κλαμπ, ενώ μεταξύ των νεκρών είναι τρία μέλη της ομάδας ασφαλείας του BPM.

Βίντεο που δημοσιεύθηκαν δείχνουν κόσμο πανικόβλητο να προσπαθεί να απομακρυνθεί.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς, στο κλαμπ Jungle, όπου επίσης πραγματοποιείται μέρος του φεστιβάλ. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ταυτότητα ή τα κίνητρα του δράστη.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για νέο παγκόσμιο δασμό 10%: «Θα τεθεί σε ισχύ σχεδόν αμέσως»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιβάλλει νέο παγκόσμιο δασμό μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να ακυρώσει πολλούς από τους παγκόσμιους δασμούς που είχε επιβάλει πέρυσι
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Διεθνή / «Ντροπή»: Έξαλλος ο Τραμπ με το Ανώτατο Δικαστήριο για τους δασμούς - Ανακοίνωσε παγκόσμιο δασμό 10% 

Ο Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους δικαστές που συντάχθηκαν με την πλειοψηφία, λέγοντας ότι είναι «αντιπατριώτες» και «ντροπή για τις οικογένειές τους»
THE LIFO TEAM