Τουλάχιστον 4 νεκροί από επίθεση ενόπλου σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στο Μεξικό

Τουλάχιστον 4 νεκροί από επίθεση ενόπλου σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στο Μεξικό Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δώδεκα τραυματίστηκαν, από την επίθεση ενόπλου στο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής «BPM Festival» στο Μεξικό. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για πέμπτο νεκρό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ένοπλος επιτέθηκε στο κλαμπ «Blue Parrot», όπου βρισκόταν σε εξέλιξη πάρτι για την τελευταία ημέρα του BPM, στο θέρετρο Πλάγια ντελ Κάρμεν. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του φεστιβάλ, η επίθεση ξεκίνησε στον δρόμο έξω από το κλαμπ, ενώ μεταξύ των νεκρών είναι τρία μέλη της ομάδας ασφαλείας του BPM.

Βίντεο που δημοσιεύθηκαν δείχνουν κόσμο πανικόβλητο να προσπαθεί να απομακρυνθεί.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς, στο κλαμπ Jungle, όπου επίσης πραγματοποιείται μέρος του φεστιβάλ. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ταυτότητα ή τα κίνητρα του δράστη.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Διεθνή / Ελληνοαμερικανός μετεωρολόγος για κακοκαιρία στις ΗΠΑ: «Είχαν χρόνια να ζήσουν κάτι τέτοιο»

Οι αρχές προειδοποιούν ότι το κρύο θα συνεχιστεί καθ’ όλη την εβδομάδα και σε ορισμένες περιοχές των κεντρικών ΗΠΑ τα θερμόμετρα μπορεί να δείξουν ακόμη και -45°C
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Διεθνή / Κακοκαιρία σαρώνει τις ΗΠΑ: Χωρίς ρεύμα πάνω από 670.000 σπίτια, χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων

Συνολικά, 17 πολιτείες έχουν κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω κακοκαιρίας, καθώς το κύμα θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, με χιόνι, χαλάζι, παγωμένη βροχή και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες
THE LIFO TEAM