Την έθαψε ζωντανή κατά λάθος στο πρώτο τους ραντεβού

Την έθαψε ζωντανή κατά λάθος στο πρώτο τους ραντεβού Facebook Twitter
8

Τραγική κατάληξη είχε το ραντεβού ενός μαροκινού με μια γαλλίδα καθώς κατέληξε εκείνη να θαφτεί ζωντανή και εκείνος να κατηγορείται τώρα για δολοφονία.

Όλα συνέβησαν όταν η Mina El Houari, 25 ετών, από το Cadenet στη νοτιοανατολική Γαλλία, έχοντας γνωριστεί διαδικτυακά με τον μαροκινό πήρε το αεροπλάνο για την πόλη Φέζ προκειμένου να γνωριστούν και από κοντά. Ενώ όμως ήταν σε εξέλιξη αυτό το πρώτο ραντεβού, τότε, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα  La Provence, η κοπέλα λιποθύμησε καθώς ήταν διαβητική.

Ο Μαροκινός μην ξέροντας για το πρόβλημα της και νομίζοντας ότι είναι νεκρή την έθαψε στον κήπο του σπιτιού του με αποτέλεσμα η 25χρονη να πεθάνει από ασφυξία, όπως διαπίστωσαν οι Αρχές.

Το τι είχε συμβεί αποκαλύφθηκε όταν οι συγγενείς της κοπέλας άρχισαν να την αναζητούν και ανακάλυψαν το ραντεβού της στο Μαρόκο.

Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι ακόμη και ενώ έσκαβε τον τάφο της 25χρονης έλεγξε το σφυγμό της και διαπίστωσε ότι δεν ανέπνεε. Στη συνέχεια χρεώθηκε με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και παραμένει υπό κράτηση.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ

Διεθνή / Βρετανία και Γαλλία έτοιμες να αναπτύξουν στρατεύματα στην Ουκρανία μετά από ειρηνευτική συμφωνία

«Μετά την κατάπαυση του πυρός, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία θα δημιουργήσουν στρατιωτικούς κόμβους σε όλη την Ουκρανία», δήλωσε ο βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
THE LIFO TEAM
ΦΑΝΑΡΙ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Διεθνή / Θεοφάνεια στο Φανάρι: Μήνυμα εκκλησιαστικής ενότητας για την Ουκρανία από τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Σε πανηγυρικό κλίμα η Θεία Λειτουργία - Παρευρέθηκαν Κυριάκος Πιερρακάκης, Νίκος Ανδρουλάκης και Σοφία Ζαχαράκη αλλά και ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφάνιος
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΣΤΙΒΕΝ ΜΙΛΕΡ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Κανείς δεν θα μας πολεμήσει για τη Γροιλανδία»: Προκαλούν εκ νέου οι δηλώσεις του Στίβεν Μίλερ

«Tο πραγματικό ερώτημα είναι με ποιο δικαίωμα η Δανία ισχυρίζεται ότι ελέγχει τη Γροιλανδία» δήλωσε ο Μίλερ, ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια