ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Την έθαψε ζωντανή κατά λάθος στο πρώτο τους ραντεβού

Την έθαψε ζωντανή κατά λάθος στο πρώτο τους ραντεβού Facebook Twitter
8

Τραγική κατάληξη είχε το ραντεβού ενός μαροκινού με μια γαλλίδα καθώς κατέληξε εκείνη να θαφτεί ζωντανή και εκείνος να κατηγορείται τώρα για δολοφονία.

Όλα συνέβησαν όταν η Mina El Houari, 25 ετών, από το Cadenet στη νοτιοανατολική Γαλλία, έχοντας γνωριστεί διαδικτυακά με τον μαροκινό πήρε το αεροπλάνο για την πόλη Φέζ προκειμένου να γνωριστούν και από κοντά. Ενώ όμως ήταν σε εξέλιξη αυτό το πρώτο ραντεβού, τότε, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα  La Provence, η κοπέλα λιποθύμησε καθώς ήταν διαβητική.

Ο Μαροκινός μην ξέροντας για το πρόβλημα της και νομίζοντας ότι είναι νεκρή την έθαψε στον κήπο του σπιτιού του με αποτέλεσμα η 25χρονη να πεθάνει από ασφυξία, όπως διαπίστωσαν οι Αρχές.

Το τι είχε συμβεί αποκαλύφθηκε όταν οι συγγενείς της κοπέλας άρχισαν να την αναζητούν και ανακάλυψαν το ραντεβού της στο Μαρόκο.

Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι ακόμη και ενώ έσκαβε τον τάφο της 25χρονης έλεγξε το σφυγμό της και διαπίστωσε ότι δεν ανέπνεε. Στη συνέχεια χρεώθηκε με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και παραμένει υπό κράτηση.

8

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφηβοι εκτελεστές προς ενοικίαση: Πώς στρατολογούνται για δολοφονίες σε όλη την Ευρώπη

Διεθνή / Έφηβοι εκτελεστές προς ενοικίαση: Πώς στρατολογούνται για δολοφονίες σε όλη την Ευρώπη

Το δίκτυο Foxtrot συνδέεται με περίπου 35 δολοφονίες από το 2022, ενώ ανήλικοι και νεαροί έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί σε εκτελέσεις, απόπειρες και επιθέσεις σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες
THE LIFO TEAM
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ

Διεθνή / Η Αυστραλία σφίγγει τον κλοιό στη Big Tech για τη στήριξη των ΜΜΕ – Στο στόχαστρο και το LinkedIn

Η πρωτοβουλία αυτή προβλέπει την επιβολή ειδικού τέλους σε όσες ψηφιακές πλατφόρμες αρνούνται να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες με αυστραλιανούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΧΩΡΙΟ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΚΑΣΤΑΝΙΑ 500 ΕΤΩΝ ΦΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Ισπανία: Κάτοικοι χωριού ένωσαν τις δυνάμεις του για να σώσουν μια καστανιά 500 ετών από τις φλόγες

Οι κάτοικοι της ισπανικής πόλης Ελ Τιέμπλο, εξοπλισμένοι με φτυάρια και τσουγκράνες, αγωνίστηκαν προκειμένου να σώσουν την υπεραιωνόβια καστανιά, που θεωρείται εθνικός θησαυρός για την Ισπανία
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια